سایت Phonearena اخیرا فهرستی از بدترین گوشی های هوشمند را منتشر کرده است. با آیکلاریفاید و بررسی نکات ناامید کننده این گوشی‌ها همراه باشید.

بدترین گوشی های هوشمند

بدترین گوشی های هوشمند به انتخاب سایت Phonearena

 

Alcatel Idol 4S

دکمه‌های هدست این گوشی بسیار زود از کار می‌افتادند و گوشی به طرز عجیب و غریبی موقع فیلم‌برداری ، داغ می‌کرد و از طرف دیگر هم هیچگاه اندروید ۷ که سازندگان وعده‌ی آن را داده بودند، برای این گوشی منتشر نشد. نسخه‌ی آمریکایی این گوشی از سنسور اثر انگشت بهره می‌برد در حالی که چنین ویژگی در نسخه‌ی اروپایی وجود نداشت. حتی شرکت آلکاتل پشتبیانی خوبی هم از این گوشی نکرد و آن را تقریبا رها کرد! همه‌ی این‌ها باعث شد تا این گوشی به یک ناامیدی بزرگ تبدیل شود.

 

Nokia 9 PureView

در زمان انتشار، مشکلات نرم افزاری بسیار زیادی در این گوشی وجود داشت که لذت استفاده از آن را کاملا از بین می‌برد. از طرفی دیگر نیز دوربین قرار داده شده در گوشی، اصلا مطابق انتظارات و ظاهر جذاب آن عمل نکرد و کیفیت مطلوبی نداشت. این گوشی قرار بود تا نوکیا را دوباره وارد میدان رقابت گوشی‌های با کیفیت کند اما نتیجه به یک شکست تبدیل شد.

 

تمامی گوشی‌های تجربی

گوشی‌های تجربی و مبتکرانه برای نشان دادن آینده صنعت، لازم هستند اما استفاده از آن‌ها به عنوان گوشی روزمره، صبر زیادی را می‌طلبد.به عنوان مثال گوشی LG Wing بیش از حد کلفت است و سامسونگ Galaxy Fold نیز با مشکلات متعددی عرضه شد و اصلا نمی‌توانستیم روی آن به عنوان یک گوشی روزمره، جساب باز کنیم. تمامی گوشی‌های ابتکاری شاید ایده‌های نابی داشته باشند، اما نتیجه‌ی نهایی هنوز پخته نیست و همه‌ی آن‌ها جای کار زیادی دارند.

 

Black Berry Storm

این گوشی مشکلات متعددی داشت و تقریبا تمامی کسانی که آن را خریداری کردند، مجبور شدند برای تعمیر یا تعویض، به نمایندگی‌ها مراجعه کنند. این گوشی هوشمند در همان زمان قدرت گرفتن آیفون‌ها اولیه منتشر شد اما نتوانست با آن‌ها رقابت کند. ایده‌ی گوشی اما جالب بود، یک گوشی لمسی هوشمند با کلید کشویی QWERTY که به نظر یک تیر و دو نشان است اما این تیر به هیچکدام از دو نشان برخورد نکرد و نتیجه یک گوشی ناقص با تعداد زیادی ایراد فنی شد. البته که در نهایت گوشی به لطف تبلیغات اپراتور‌ها، فروش خوبی را تجربه کرد.

 

Samsung Galaxy S III Mini

منتقد سایت Phonearena می‌گوید که در ماه اول خریداری این گوشی، دیگر نتوانسته آن را شارژ کند و کمی بعد هم نمایشگر دیگر کار نکرده است. این ناامیدی بزرگی برای او بوده که تنها در شش ماه، مجبور به ۲ بار تعمیر کردن گوشی هوشمند خود شده است. او ادعا می‌کند که پس از تجربه‌ی تلخش با این گوشی، تا مدت‌ها سراغ گوشی‌های سامسونگ نرفته و البته که الان از دوست داران این برند شده است. واقعا جالب است که برخی اوقات یک تجربه تا چه میزان می‌تواند روی قضاوت یک برند تاثیرگذار باشد.

 

Sony Xperia Z2

این گوشی با دوربین ۲۰ مگاپیکسلی ، ضد آب و ضد گرد و خاک بودن در سال ۲۰۱۴ که همگی ویژگی‌های شگفت انگیزی به نظر می‌رسیدند و انتظارات از پرچمدار سونی بسیار بالا رفته بود. با این حال گوشی منتشر شد و تنها پس از گذشت ۶ ماه، گرد و خاک توانست تا به درون گوشی نفوذ کند. همچنین دوربین گوشی نیز بسیار کند بود و اصلا حس خوشایندی را به مخاطبان منتقل نمی‌کرد. متاسفانه این گوشی اصلا نتوانست در حد انتظارات ظاهر شود.

 

Asus PadFone 2

ایده‌ی این گوشی واقعا شگفت انگیز و کاربردی بود،‌کافی است گوشی خود را در جای مخصوص بگذارید تا یک تبلت در اختیار داشته باشید. اما در واقعیت، پنل جلویی گوشی به دلیل فرو رفتن و در آمدن از جایگاه مخصوص تبلت، آسیب زیادی می‌دید و پورت دستگاه نیز چندان با شارژر‌های شخص ثالث سازگاری نداشت. گرد و خاک به سادگی در منفذ‌های دستگاه نفوذ می‌کرد و گاهی نیز بدنه‌ی پلاستیکی تبلت به گوشی می‌چسبید. این گوشی نیز یکی مصداق بارز این است که ایده‌ی خوب، صرفا به معنی محصول خوب نیست.