سازمان سلامت جهانی تأثیر اینترنت ۵G بر شیوع کووید ۱۹ را تکذیب کرد

اینترنت ۵G و کووید ۱۹ | در چند ماه اخیر بحث های فراوانی در خصوص تأثیر اینترنت ۵G بر شیوع بیماری کووید ۱۹ صورت گرفته بود. عده ای معتقد هستند که توسعه ی این تکنولوژی باعث شده است که بیماری کووید ۱۹ به وجود بیاید. اما سازمان سلامت جهانی (WHO) اخیراً تمام این شایعات را تکذیب کرده است.

اینترنت 5G و کووید 19

اینترنت ۵G و کووید ۱۹

 

شیوع کروناویروس یک موضوع کاملاً جدی و مهم است. موضوعی که باید اطلاعات دقیق از آن را در اختیار مردم گذاشت تا بتوانند از خودشان در برابر این ویروس محافظت کنند. با شیوع کروناویروس در کشورهای بیشتر، انتشار اطلاعات نادرست و اخبار بی اساس افزایش داشته است. یکی از جنجالی ترین شایعاتی که در چند ماه اخیر مطرح شده بود این است که تکنولوژی ۵G باعث به وجود آمدن بیماری کووید ۱۹ شده است.

اما سازمان سلامت جهانی به تازگی صفحه ی راهنمایی درباره ی کووید ۱۹ را آپدیت کرده است و به مسئله ی اینترنت ۵G پرداخته است. این سازمان به طور کاملاً واضح گفته است که ویروس ها نمی‌توانند از طریق امواج رادیویی/موبایلی به بدن انسان و یا هر موجود زنده ای منتقل شوند. استفاده از واژه ی ویروس ها به این معنی است که کروناویروس هم درست مانند هر ویروس دیگر، به واسطه ی شبکه ی ۵G به وجود نیامده و گسترش نیافته است. سازمان سلامت جهانی با صراحت کامل عنوان کرده است که کووید ۱۹ فقط از طریق ذرات تنفسی و با سرفه، عطسه و صحبت کردن منتقل میشوند. همچنین اگر یک نفر به یک سطح آلوده دست بزند و سپس چشم ها، بینی و دهان خود را لمس کند، به این بیماری مبتلا میشود.

اینترنت 5G و کووید 19
اینترنت ۵G و کووید ۱۹

با وجود اینکه قضیه ی ۵G و کروناویروس مدتی است که به سر خط خبرها تبدیل شده است، این تنها شایعه ای نیست که در خصوص شیوع این ویروس مطرح شده است و سازمان سلامت جهانی به اکثر سؤالات و شایعاتی که درباره ی این ویروس مطرح شده اند، واکنش نشان داده است. این سازمان گفته است که قرار گرفتن در معرض نور خورشید از ابتلا به این ویروس جلوگیری نمی‌کند و اینکه این ویروس میتواند در کشورهای گرمسیر هم شیوع پیدا کند. همچنین کووید ۱۹ در برابر مواردی همچون سرما، الکل و سیر آسیب پذیر نیست. ناگفته نماند که نگه داشتن نفس به مدت ۱۰ ثانیه و سرفه نکردن راهکار مناسبی برای تشخیص بیماری کرونا نیست.

موارد مذکور تنها بخشی از اطلاعات ارائه شده توسط سازمان سلامت جهانی بودند. اطلاعات نادرست و شایعات بی اساس درباره ی این بیماری زیاد است. مردم باید به اطلاعات کافی درباره ی این بیماری دسترسی داشته باشند، اما مسئله ی مهم تر این است که باید اطلاعات درست در اختیار مردم قرار بگیرد. انتشار اخبار کذب از همان اوایل گسترش این بیماری به راه افتاده بود و از آنجایی که این بیماری میتواند مرگبار باشد، ارائه ی این قبیل اطلاعات میتواند به شدت خطرناک باشد و مشکلات جدیدی را به وجود بیاورد.

 

بیشتر بخوانید:

 

 

منبع: Screenrant

آخرین محصولاتِ ما انتظارت رو میکشن