به گزارش Forbes ، پتنت ثبت شده برای ایرپاد پرو ۲ ، خبر از ویژگی فوق‌العاده جذابی می‌دهد که این محصول را به یک تکنولوژی انقلابی تبدیل خواهد کرد. با آیکلاریفاید همراه باشید.

ایرپاد پرو ۲

پتنت ثبت شده برای ایرپاد پرو ۲ خبر از پیشرفت چشمگیر آن دارد

اگر تاکنون از هدفون‌های بیسیم استفاده کرده باشید، قطعا می‌دانید که هر کدام از آن‌ها ، روشی خاص را برای کنترل شدن انتخاب کرده‌اند. برخی از بدنه‌ی حساس به لمس استفاده می‌کنند و برخی دیگر، مانند نسل پیشین ایرپاد پرو، شامل بدنه‌ی حساس به فشار هستند. اپل همچنین در ایرپادز مکس ، از دکمه‌ی فیزیکی برای فعال‌سازی حالت نویزکنسلینگ و همچنین یک دکمه‌ی چرخان برای تعامل و کم و زیاد کردن صدا استفاده کرد. حال چه می‌شود اگر بتوان با تکان دادن سر یا لمس نقطه‌ای از آن، به کنترل هدفون خود بپردازید؟ فوق‌العاده است نه؟

از قرار معلوم اپل در ایرپاد پرو ۲ ، از سنسورهای Through Body (داخل بدن) استفاده می‌کند. در این پتنت آمده است که :

ورودی‌های مختلف می‌توانند باعث انتشار سیگنال‌های درون سازه یا بیرون سازه یا حتی ترکیبی از آن‌ها شوند. دستگاه صوتی پوشیدنی ممکن است می‌تواند تعیین کند که آیا سیگنال شناسایی شده توسط ورودی تولید شده است یا خیر در صورت تایید، می‌تواند عملکرد خود را نسبت به آن، تطابق دهد.

کاربر ممکن است بتواند که سطح خارجی صورت خود را لمس کند و اینکار مانند ورودی برای دستگاه رفتار کند. همچنین احتمال دارد امکان انجام حرکاتی دیگر مانند برخورد دندان‌ها و استفاده از زبان به عنوان ورودی وجود داشته باشد.

اشاره روی زبان باعث تعویض موسیقی و اشاره به دندان باعث توقف آن خواهد شد. این موضوع بسیار جذاب به نظر می‌رسد! همچنین در این پتنت اشاره شده است که حرکات اعضای بدن مانند دست و یا تکان دادن گردن نیز می‌توانند به عنوان ورودی ظاهر شوند. البته که این موضوع مشکلاتی را هم به همراه می‌آورد. به عنوان مثال فرض کنید در حال گوش دادن به موسیقی هستید و سر خود را با آن تکان می‌دهید، این موضوع شاید باعث شود دستگاه حرکت شما را یک ورودی تشخیص دهد و به عنوان آهنگ را تعویض کند.

با لمس صورت خود ایرپاد را کنترل کنید!

به نظر می‌رسد که ایرپاد پرو ۲ می‌تواند با صدا نیز کار کند چرا که در پتنت آمده است که :

 کاربری که بدن خود را لمس می‌کند، باعث صدایی درونی می‌شود که توسط میکروفون‌های داخلی ، دستگاه می‌تواند آن را تشخیص دهد. واحد پردازش ۶۱۲ دستگاه صوتی پوشدنی ممکن است بتواند این سیگنال را تجزیه و تحلیل یا پردازش کند تا تشخیص دهد که آیا این سیگنال یک عملکرد ورودی بوده است یا خیر. 

همان طور که مشاهده می‌کنید، تکنولوژی به کار رفته بسیار گنگ است و نمی‌توان در مورد آن به هیچ وجه نظر قطعی داد و تا معلوم شدن جزییات بیشتر، حتی نمی‌توان گفت که این تکنولوژی قرار است که چگونه مورد استفاده قرار گیرد.

اگر از طرفداران تکنولوژی باشید به خوبی می‌دانید که ثبت پتنت ، لزوما به معنای استفاده‌ی حتمی از تکنولوژی‌های به کار رفته در آن، در محصول نهایی نمی‌شود. بنابراین بهتر است که تا معرفی رسمی ایرپاد پرو ۲ منتظر ماند و دید که در نهایت، اپل چه تغییراتی را به این محصول مورد انتظار خواهد آورد. در حال حاضر که همه چیز هیجان انگیز به نظر می‌رسد.