هنوز چندین ماه تا معرفی اپل واچ سری ۸ فاصله داریم، اما در حال حاضر جزئیاتی در مورد دستگاه مچی نسل بعدی اپل می دانیم که در ادامه تمامی آن ها را با شما در میان خواهیم گذاشت.

این راهنما تمام چیزهایی را که تاکنون  براساس شایعات در مورد اپل واچ سری ۸ می دانیم جمع آوری می کند. توجه داشته باشید که هنوز خیلی تا اپل واچ سری ۸ زمان باقی مانده است ، بنابراین این ویژگی ها هنوز تایید نشده اند.

هرآنچه که از اپل واچ سری ۸ می دانیم

هرآنچه که از اپل واچ سری ۸ می دانیم

کانسپت های گوناگون

براساس پتنت (ثبت اختراع) های جدید اپل به نظر می رسد که اپل قصد دارد دکمه های چرخان اپل واچ را با سنسور های اپتیکال جایگزین کند.

پتنت مذکور “ساعت با سنسور اپتیکال برای ورودی کاربر” نام گرفته است و نشان می‌دهد که کاربر می‌تواند به وسیله سنسورهای جدید، درون رابط کاربری حرکت کند. به طور کلی اپل با حذف دکمه چرخان، تعداد قطعات متحرک را کاهش می ‌دهد، اما روی تجربه کاربری فرد اثر منفی نمی‌ گذارد.

اپل در این باره می گوید که حذف دکمه چرخان دیجیتال باعث می شود که مقاوت دستگاه بیشتر شود و از طرفی دیگر فضا برای استفاده باتری بزرگتر یا سنسور های بیشتر خالی خواهد شد.

البته نمی توان به شکل قطعی گفت که اپل این تکنولوژی را برای اپل واچ سری ۸ مورد استفاده قرار خواهد داد ولی چندان هم بعید نیست که نخستین اپل واچ با سنسور اپتیکال ، اپل واچ سری ۸ باشد.

نخستین رندر ها

با توجه به رندرهای اخیر منتشر شده توسط LeaksApplePro به نظر می رسد که نخستین رندر های اپل واچ سری ۸ فاش شده است.با توجه به رندر منتشر شده ظاهرا اپل واچ سری ۸ تفاوت ظاهری کمی با سری ۷ دارد و تنها در چند مورد کوچک تفاوت دیده می شود.

به طور کلی می توان تنها تغییر طراحی جدید را یک شکاف اضافی برای بلندگو دانست که یک چیز جدید به حساب می آید.البته رنگ انتشار یافته در این رندر نیز مقداری جدید است و به نظر می رسد که اپل واچ سری ۸ در رنگبندی جدید راهی بازار خواهد شد.

البته نمی توان این طرح را طراحی نهایی اپل واچ سری ۸ دانست و اپل ممکن است در ادامه طراحی ساعت آینده ی خود را تغییر دهد ولی چیزی که اکنون وجود دارد طراحی بالاست.

طراحی و اندازه

در حال حاضر اطلاعات کمی در مورد طراحی اپل واچ سری ۸ وجود دارد، اما این اپل واچ می تواند شبیه به اپل واچ سری ۷ به نظر برسد، زیرا اپل به تازگی اندازه صفحه نمایش را با مدل های سری ۷ افزایش داده است و اپل معمولاً اندازه صفحه نمایش را برای حداقل دو نسل از اپل واچ در نظر خواهد گرفت.

راس یانگ، تحلیلگر برجسته ی صفحه نمایش، اعلام کرده است که اپل واچ سری ۳ به جای دو سایز ، در سه سایز عرضه خواهد شد و اپل یک سایز بزرگتر را اضافه می کند که به گزینه های اندازه ۴۱ و ۴۵ میلی متری می پیوندد.

قبل از عرضه اپل واچ سری ۷ ، شایعات متعدد حاکی از آن بود که اپل در حال کار بر روی بازطراحی اپل واچ با لبه‌ های مسطح مشابه لبه‌ های صاف آیفون ۱۳ و آیپد پرو است، اما در نهایت این اتفاق رخ نداد.

با توجه به شایعات هنوز کار اپل با این بازطراحی تمام نشده است و ممکن است سری ۸ را با این بازطراحی جدید شاهد باشیم.

اپل واچ مقاوم

طبق گفته بلومبرگ، اپل در حال کار بر روی نسخه ای از اپل واچبا بدنه ای مقاوماست که برای ورزشکاران، کوهنوردان و سایر افرادی که ازساعت در شرایط سخت تر از استفاده روزمره از ساعت استفاده می کنند، عرضه خواهد شد. این ساعت عملکردی مشابه اپل واچ استاندارد دارد، اما در برابر ضربه مقاومت و محافظت بهتری را نشان می دهد. انتظار می رود اپل در سال ۲۰۲۲ اپل واچ مقاوم را عرضه کند.

ویژگی های سلامتی

طبق گفته وال استریت ژورنال و منابع دیگر، اپل در حال توسعه چندین ویژگی سلامتی جدید برای مدل های آینده اپل واچ است. این موارد شامل پایش فشار خون ، دماسنج برای باروری و ردیابی خواب، تشخیص مشکلات خواب و تشخیص دیابت است.

برخی از این ویژگی‌ ها می‌توانند در اپل واچ سری ۸ معرفی شوند، اما مشخص نیست که آیا همه این سنسورها آماده هستند یا خیر ، بنابراین اپل می تواند هر کدام از این قابلیت ها را برای یک اپل واچ نسل بعدی در نظر بگیرد.

مانیتورینگ گلوکز خون

شایعه شده است که اپل تیمی از مهندسان زیست پزشکی دارد که روی روشی برای نظارت غیرتهاجمی سطح گلوکز خون با استفاده ازحسگرهای نوری کار می کنند.این فناوری به طور بالقوه می تواند در آینده به اپل واچ راه پیدا کند. چنین ویژگی مدیریت سطح دیابت را بسیار آسان تر می کند زیرا نیازی به سوراخ کردن پوست ندارد.

پایش گلوکز خون یکی از ویژگی‌ هایی است که بر اساس شایعات اپل سال‌ ها روی آن کار می‌کرده اما این ویژگی به حدی حساس است که اپل قصد دارد تا از عملکردش مطمئن نشده آن را راهی ساعت هوشمندش نکند.

DigiTimes ادعا می کند که اپل در حال کار بر روی سنسورهای مادون قرمز با طول موج کوتاه است که می تواند به اپل واچ سری ۸ اجازه دهد تا قند خون را با اندازه گیری میزان قند خون کنترل کند. DigiTimes آنقدر ها هم معتبر نیست بنابراین به هیچ وجه این یک ویژگی تضمین شده برای سری ۸ به شمار نمی رود ، اما نظارت بر قند خون قابلیتی است که اپل مدتی است روی آن کار کرده است.

اندازه گیری فشار خون

تامین کننده ای از اپل با نام Rockley Photonics در حال کار بر روی یک سیستم حسگر دیجیتال پیشرفته است که به دستگاه های پوشیدنی اجازه می دهد با استفاده از حسگرهای نوری، نشانگرهای زیستی مانند دمای هسته بدن، فشار خون، هیدراتاسیون بدن، الکل، لاکتات، روندگلوکز و موارد دیگر را بررسی کنند.

با توجه به مشارکت اپل و راکلی، این فناوری در نهایت می تواند راه خود را به اپل واچ باز کند و شایعات حاکی از آن است که ما شاهد معرفی قابلیت های نظارت بر فشار خون نیز خواهیم بود.

یک دستگاه فشارسنج مچ‌ بند می‌تواند برای تشخیص زمان افزایش فشار خون استفاده شود و در کل می‌ تواند فشار خون را تشخیص دهد. اپل قصد دارد این ویژگی را در سال ۲۰۲۲ منتشر کند، اما این زمان عرضه چندان هم تضمین شده نیست و اپل ممکن است آن را عقب بیاندازد.

پایش فشار خون با اندازه ‌گیری سرعت موج ضربان قلب از طریق شریانهای کاربر با بهره گیری از حسگرها کار می‌کند. این قابلیت به کاربرگوشزد می کند که فشار خون او چگونه است، اما نمی ‌تواند اندازهگیری فشار خون سیستولیک و دیاستولیک پایه را ارائه دهد.

حسگر دما

اپل در حال بررسی افزودن سنسور دمای بدن در اپل واچ ۲۰۲۱ بود، اما بلومبرگ می گوید به احتمال زیاد این ویژگی در اپل واچ سری ۸ قرارخواهد گرفت.

اندازه گیری دما برای ردیابی باروری و پیگیری خواب مفید خواهد بود و در آینده نیز می تواند تشخیص دهد که کاربر چه زمانی تب دارد.

اختراعات درباره ی اپل واچ

اپل چندین فناوری جالب را ثبت اختراع کرده است و به طور اثرگذار می‌ توانند در دستگاه‌های اپل واچ آینده استفاده شوند.این فناوری ها شامل ویژگی احراز هویت بیومتریک که هویت را بر اساس الگوی پوست کاربر تأیید می‌ کند می شوند. چنین قابلیتی نیاز به رمز عبور هنگام استفاده از اپل واچ را کاملا از بین خواهد برد.

ثبت اختراع دیگری این موضوع را نشان می دهد که اپل واچ هنگام فعالیت های سخت مانند ورزش به شکل سفت به دست خواهد چسبید و هم تکان نمیخورد و هم بهتر سطح اکسیژن خون را در هنگام فعالیت های بالا تشخیص می دهد.

ثبت اختراع سوم به شکل عجیب اپل واچ در آینده اشاره دارد. طبق این طرح به احتمال زیاد کاربر می‌تواند به مانند واچ فیس ها ، ظاهر بند را همبه شکل مورد نظر خود خود تغییر دهد یا حتی کاربرد های خاصی که کاربر به آن ها نیاز دارد را در خود روی مچ کاربر ایجاد کند.

درخواست ثبت پتنت مورد نظر به اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری ایالات متحده و با نام کاربردهای سیستم و ماژول نمایشگر ارائه شده است. اپل در ادامه توضیح کاملی را نیز از پیاده سازی این سیستم برروی اپل واچ داده است. همانگونه که در پتنت به نمایشگر انعطاف‌ پذیر اشاره شده است به نظر می آید که این نمایشگر امکان تنظیم بر اساس اندازه مچ دست کاربر را داشته باشد. با توجه به سخن اپل این موضوع با کمک اتصالات داخلی که از جلو تا عقب سطح ساعت ادامه پیدا کرده‌اند میسر خواهد بود.

سخن پایانی

تا کنون همین موارد را از اپل واچ سری ۸ می دانیم و باید گفت که ما نیز به مانند شما منتظر هستیم تا یکی از بزرگترین آپگرید های اپل واچ ها را در سال ۲۰۲۲ شاهد باشیم.