معرفی پرمصرف ترین اپلیکیشن های باتری که شارژ شمارا قورت می دهند

پرمصرف ترین اپلیکیشن های باتری | به تازگی موسسه pCloud با بررسی ۱۰۰ اپلیکیشن پراستفاده و محبوب، یک فهرست از ۲۰ اپلکیشن پرمصرف باتری را تهیه کرده است. جالب است که در این فهرست که نام اپ هایی نظیر اسکایپ، فیسبوک و اینستاگرام در بین ۱۰ اپ پرمصرف باتری قرار گرفته و نام اپ‌های واتساپ، زوم، تلگرام و لینکدین در فهرست بیست تایی حضور دارند.

پرمصرف ترین اپلیکیشن های باتری

معرفی پرمصرف ترین اپلیکیشن های باتری

موسسه‌ pCloud که در سوئیس واقع شده است و خدمات ابری ارائه میکند، به تازگی به بررسی ۱۰۰ اپلیکیشن پراستفاده و محبوب پرداخته است و پرمصرف ترین اپلیکیشن های باتری را در این فهرست مشخص کرده است. جالب است بدانید که نام اپلیکیشن‌های اوبر و اسکایپ در بین پرمصرف‌ترین‌های شارژ باتری به چشم میخورد.

همچنین اپلیکیشن مرتبط با محصولات فیت بیت، صدرنشین پرمصرف‌ترین اپلیکیشن ها به لحاظ شارژ باتری اعلام شده‌اند. از این رو بهتر است که در حالت کمبود شارژ به هیچ وجه از این اپلیکیشن‌ها استفاده نکنیم.

شایان ذکر است که اپلیکیشن اپراتور ورایزن نیز با کسب امتیاز ۹۲ از ۱۰۰ جایگاهی همچون اپ فیت بیت را کسب کرده است. در رتبه های بعدی اپلیکیشن های اوبر و اسکایپ را به عنوان اپ‌های پرمصرف باتری میبینیم. در نهایت فیسبوک را میبینیم که در جایگاه پنجم قرار گرفته است و در کنار آن نیز سرویس اجاره‌ محل اقامت Airbnb و همچنین پلتفرم استریم BIGO Live با امتیاز ۸۲ قرار گرفته‌ است.

همچنین باید اشاره کنیم که در فهرست ۱۰ اپ پرمصرف نام‌های آشنایی نظیر اینستاگرام، اسنپ‌چت، واتساپ و آمازون نیز به چشم میخورند. علاوه بر این اپلیکیشن‌های دوست‌یابی مانند تیندر نیز در این لیست قرار گرفته اند. موسسه pCloud در تحلیل و بررسی خود چندین عامل نظیر تعداد سرویس‌های مورد استفاده توسط هر اپلیکیشن، دسترسی به قابلیت‌هایی مانند مکان‌یابی و بهره‌گیری از دارک مود را لحاظ کرده است.

بر اساس گزارش این موسسه مشخص شده است که حالت تاریک می‌تواند تا ۳۰ درصد مصرف باتری را کاهش دهد و همچنین با افزایش استفاده از پنل‌های AMOLED در نمایشگر گوشی‌ها، اهمیت استفاده از حالت تاریک بیشتر حس می‌شود. ناگفته نماند که از بین ۲۰ اپ پرمصرف باتری ۶ اپ مرتبط با شبکه‌های اجتماعی هستند که مواردی نظیر لینکدین و یوتیوب نیز در این فهرست حضور دارند. اما نکته ی قابل توجه است که ۳ محصول از فیسبوک در این فهرست حضور دارند که حاکی از آن است که این شرکت محصولات خود را از نظر مصرف باتری به خوبی بهینه‌سازی نمی‌کند.

خوشبختانه توییتر یکی از پراستفاده ترین و محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی است که در میان ۲۰ اپلیکیشن ابتدایی حضور ندارد و در رتبه‌ی ۲۵ دیده میشود. همچنین موسسه pCloud میزان استفاده از حافظه‌ داخلی را نیز بررسی کرده است و اپلیکیشن خطوط هوایی United Airlines در بدترین جایگاه قرار گرفته است و سپس نام اپلیکیشن های اوبر و لیفت به چشم میخورد. فیسبوک و فیت بیت در این بخش هم عملکرد مشابهی دارند. همچنین مایکروسافت تیمز نیز در فهرست ۳۰ اپ اشغال‌کننده‌ حافظه حضور دارد و این در حالی است که خبری از زوم و اسکایپ نیست.

بیشتر بخوانید

نصب اندروید ۱۲ بتا در این دستگاه‌ها هم اکنون ممکن شد

بتای اول سیستم عامل iOS 14.7 عرضه شد ؛ تغییرات چه هستند؟

 

منبع: pcmag

آخرین محصولاتِ ما انتظارت رو میکشن