نگاهی به بزرگترین مشکلات کنسول ها در طول تاریخ ؛ مشکلاتی جریان ساز

مشکلات کنسول ها موضوع جدید نیست و هر کنسول در زمان عرضه خود، با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده‌ است و به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تا به ۱۰ مورد از معروف‌ترین آن‌ها بپردازیم. با آیکلاریفاید همراه باشید.

 

نگاهی به بزرگترین مشکلات کنسول ها در طول تاریخ

۱۰- حلقه‌ی مرگ قرمز رنگ در Xbox 360

سه چراغه شدن کنسول Xbox 360 ، مشکلات زیادی را برای مایکروسافت و کاربران پیش آورد. این چراغ زمانی نشان داده می‌شد که کنسول یا با نوسان برق مواجه می‌شد یا بیش از حد داغ می‌کرد. برای جبران خسارت، شرکت مایروسافت گارانتی دستگاه را از یک سال به سه سال ارتقا داد. گفته می‌شود که زیان مالی سازندگان به دلیل این مشکل بیش از یک میلیارد دلار بوده است!

 

۹- چراغ زرد مرگ PS3

جالب این جا است که پلی استیشن ۳ نیز با مشکلی مشابه ایکس باکس ۳۶۰ مواجه شد. البته که میزان خسارت وارد شده به سونی بسیار کمتر از مایکروسافت بود. چراغ زرد زمانی روشن می‌شد که مایع خنک کننده درون دستگاه از بین می‌رفت و دستگاه نمی‌توانست به خوبی حرارت را منتقل کند و این موضوع باعث داغ شدن کنسول می‌شد.

 

۸- خروج دیسک به طور ناگهانی در PS4

پلی استیشن ۴ هنگام عرضه مشکلات کمی را تجربه کرد اما این دلیل نمی‌شود که این کنسول بدون هیچ مشکلی عرضه شده باشد. بسیاری از کاربران گزارش کرده‌اند که کنسول‌ آن‌ها کاملا بدون هیچ دلیلی دیسک بازی را بیرون می‌فرستد و روند بازی کردن آن‌ها را مختل می‌کند. این مشکل از قرار معلوم به دلیل محل نامناسب یکی از پایه‌های کنسول پیش می‌آمد که دقیقا زیر دکمه‌ی Eject قرار داشت. زمانی که کنسول داغ می‌شد، این پایه کمی جا به جا می‌شد و به دکمه‌ی Eject برخورد می‌کرد. سونی در نسخه‌های بعدی کنسول خود، دکمه‌ی فیزیکی را جایگزین لمسی کرد و دیگر شاهد چنین مشکلی نبودیم.

 

۷- جهت‌گیری آنالوگ‌ها در Nintendo Switch

مشکلات جوی کان‌های کنسول نینتندو کم نبودند این شرکت حسابی درگیر آن‌ها شد. حتی پیش از انتشار رسمی کنسول نیز خبر‌هایی مبنی بر جدا شدن بی مورد جوی کان از بدنه‌ی کنسول به گوش می‌رسید. اما موضوعی که خیلی باعث دردسر نینتندو شد، جهت‌گیری آنالوگ‌ها بود. حتی زمانی که شما از آنالوگ استفاده نمی‌کنید نیز گاهی اوقات آنالوگ به سمت چپ سوق داده می‌شود. نینتندو در حال حاضر درگیر پرونده‌های قضایی در مورد این مشکل است.

 

۶- پیکسل‌های مزاحم در PSP

یکی از محبوب‌ترین کنسول‌های دستی تاریخ نیز از گزند مشکلات دور نمانده بود. در نسخه‌های اولیه این کنسول دستی، بسیاری از کاربران از پیکسل‌های سوخته یا بی‌کیفیت آن ابراز ناراحتی کردند. حتی یکی از کاربران مجبور شد تا چهار PSP جداگانه را خریداری کند تا در نهایت یک نسخه‌ی سالم از آن گیرش بیاید. همچنین برخی اوقات به مرور زمان، گرد و خاک به داخل این کنسول می‌رفت و مزاحم نمایشگر می‌شد.

 

۵- خواندن دیسک‌های دو لایه در کنسول Wii

کنسول Wii از دیسک‌های دولایه پشتیبانی می‌کرد اما تقریبا حدود ۱۰ بازی نیازی به فضای اضافی این دیسک‌ها داشتند و به مرور زمان، لنز دستگاه با کثیف شدن، نمی توانست این نوع از دیسک‌ها را بخواند. در نهایت نینتندو نسخه‌های ویژه‌ای از سه گانه متروید پرایم و بازی Super Smash Bros Brawl را منتشر کرد تا مشکلی در خواندن این دو بازی نیز پیش نیاید.

 

۴- مشکلات دیسک درایو لیزری کنسول Dreamcast

دریم کست آخرین کنسول شرکت سگا بود و پس از آن متاسفانه این شرکت ژاپنی دیگر به تولید کنسول ادامه نداد. درایور‌های این کنسول اما مشکلات زیادی داشتند و به سرعت خراب می‌شدند و خرج‌های زیادی را روی دست کاربران خود می‌گذاشتند.

 

۳- مشکلات دیسک درایو در Xbox One

با توجه به مشکلات زیاد دیسک درایو‌ها در طول تاریخ، اینکه امسال سونی و مایکروسافت کنسول‌های تمام دیجیتال را منتشر کرده‌اند، موضوع عجیبی نیست. مدل‌های اولیه ایکس باکس وان نیز از این مشکل بهره می‌برد و خیلی از اوقات، دیسک درون آن گیر می‌کرد. برخی از بازیکنان ادعا کردند که با مشت زدن به کنسول، خیلی از اوقات دیسک بیرون می‌آید! البته که مایکروسافت چندان از این ایده استقبال نکرد و در عوض پیشنهاد داد که کنسول را به نمایندگی‌ها مجاز کاربران ببرند.

 

۲- استفاده از دیسک درایو تاریخ مصرف گذشته در Xbox

بله! مشکلات دیسک درایو تمامی ندارند! اولین ایکس باکس از دیسک درایوی قدیمی به نام Thompson بهره می‌برد که خوانایی چندان خوبی نداشت و به نظر می رسید که در انجام بازی های خاص نیز با مشکل روبرو شده است. با این وجود، دیسک‌ درایو کنسول‌های دیگر مشکلات Xbox را تجربه نمی‌کردند و تجربه‌ای بهتر را ارائه می‌دادند.

 

۱- فریز شدن بازی‌های در Wii U

با این که بیشتر مشکلات کنسول ها در سخت افزار آن‌ها نهفته بود، اما این دلیل نمی‌شود که خبری از مشکلات نرم افزاری در آن‌ها نبوده باشد. یکی از مثال‌های خوب این موضوع، کنسول Wii U است که در زمان انتشار تا مدت زیادی، از مشکل فریز شدن در بازی‌ها رنچ می‌برد. نینتندو تا مدت‌ها این موضوع را انکار می‌کرد و آن را جدی نمی‌گرفت اما کاربران زیادی از قرار معلوم با آن دست و پنجه نرم می‌کردند.

آخرین محصولاتِ ما انتظارت رو میکشن