اطلاعات جدید درباره ی کرونا؛ ماندگاری بالا روی سطوح و قابلیت انتقال تا فاصله ی ۴.۵ متری

اخبار coronavirus | بر اساس تحقیقات جدید، پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند ویروس کرونا حداقل به مدت نیم ساعت در هوا و تا چند روز بر روی سطوح مختلف فعال می ماند. علاوه بر این مشخص شده است که این ویروس تا فاصله ی ۴.۵ متری پخش میشود که دو برابر بیشتر از برآوردهای قبلی است.

اخبار coronavirus

اخبار coronavirus

 

تحقیقات جدید پژوهشگران همه گیرشناسی در چین، تمام دانسته های قبلی در رابطه با نقطه ی امن ویروس کرونا را زیر سؤال برده است. اکثر مقامات پزشکی و بهداشتی بر این باورند که به منظور مبتلا نشدن به بیماری کووید ۱۹، باید در مکان های عمومی فاصله ی یک تا یک متر و نود سانتی رعایت شود.

اما محققان چینی به تازگی متوجه شده اند که این فاصله باید بسیار بیشتر از برآوردهای قبلی باشد. آنها اعلام کرده اند که در مکان های سر بسته و با روشن بودن سیستم تهویه، ویروس کرونا میتواند فواصل طولانی تری پوشش دهد.

علاوه بر این پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که بسته به نوع محیط، ویروس کرونا میتواند تا چندین روز روی سطوح مختلف باقی بماند. به عنوان مثال اگر دمای اتاق ۳۶ درجه ی سانتی گراد باشد، ویروس کرونا میتواند تا دو الی سه روز بر روی شیشه، پارچه، فلز، پلاستیک و کاغذ باقی بماند. پژوهشگران اعلام کرده اند کرونا میتواند بیش از پنج روز در مدفوع و ترشحات بدن انسان فعال بماند.

محققان در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند که یک فرد مبتلا میتواند ۱۳ نفر دیگر را در یک اتوبوس ۴۸ نفره بیمار کند. تصاویر ضبط شده توسط دوربین های نظارتی اتوبوس حاکی از آن هستند که فرد بیمار هیچگونه تماسی با سایر سرنشینان نداشته است، اما مسافرانی که شش ردیف دورتر از او (تقریباً ۴.۵ متر) نشسته بودند به بیماری مبتلا شده اند.

اخبار coronavirus
اخبار coronavirus

نیم ساعت بعد از پیاده شدن ناقل اصلی ویروس و سایر مسافرانی که بیمار شدند، مسافران جدید سوار اتوبوس شده و مبتلا میشوند. محققان اعلام کرده اند که او با تنفس کردن ذرات بیماری زای به جا مانده از مسافران قبلی، به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده است.

سپس ناقل اصلی ویروس سوار یک اتوبوس دیگر میشود و دو نفر دیگر را در فاصله ی ۴.۵ متری خود بیمار میکند. محققان در رابطه با این موضوع می‌گویند:

 

“در محیط های سر بسته عمدتاً هوای گرم سیستم تهویه در جریان است. هوای گرم باعث میشود که ذرات بیماری زای فرد بیمار به فواصل دورتر برسند.”

 

لازم به ذکر است که هیچ کدام از مسافرانی که ماسک زده بودند به بیماری مبتلا نشدند؛ از این رو محققان بار دیگر بر روی اهمیت استفاده از ماسک در مکان های سر بسته تأکید کردند:

 

“هنگام سفر با وسایل حمل و نقل عمومی مانند مترو، تاکسی و هواپیما، باید همواره ماسک را بر روی صورت داشته باشید. همچنین باید از دست زدن به سطوح مختلف خودداری کنید.”

 

محققان توصیه کرده اند که وسایل نقلیه ی عمومی دو مرتبه به صورت روزانه ضد عفونی شده و سیستم تهویه ی آنها طوری تنظیم شود تا بیشترین هوای تازه به داخل وسیله ی نقلیه وارد شود.

 

بیشتر بخوانید:

 

 

منبع: New York Post

آخرین محصولاتِ ما انتظارت رو میکشن