تاثیر کرونا بر قلب ؛ نتایج یک مطالعه نشانگر آن است که تعداد زیادی از کسانی که بعد از مبتلا شدن به ویروس کرونا بهبود می‌یابند با آسیب به قلبشان در ماه‌های بعد دست و پنجه نرم می‌کنند و این آسیب برای مدت‌های بسیار طولانی باقی می ماند.

تاثیر کرونا بر قلب

تاثیر کرونا بر قلب ؛ بیشتر از چیزی است که می دانستیم

تحقیقاتی که در مورد تبعات مبتلا شدن به ویروس کرونا انجام شده نشان می‌دهد افرادی که بعد از مبتلا شدن به کرونا بهبود یافته‌اند تا ماه ها با عوارض و مشکلات این ویروس درگیر خواهند بود.

طبق این تحقیقات ویروس کرونا به عضلات بافت‌های مختلف قلبی و عروقی آسیب وارد می کند و حتی کسانی که به نوع خفیف این ویروس مبتلا می شوند تا ماه ‌ها بعد با التهاب‌ های مختلف در قلب و عروق خود روبرو می شوند که این موارد تا حدود زیادی کلافه کننده خواهند بود.

در شرایطی که بیشتر پزشکان و مردم جهان فقط به آمار مرگ و میر ناشی از مبتلاشدن به کرونا نگاه می‌کنند، شش ماه بعد از شیوع این ویروس به صورت آهسته تبعات آن نیز موجب نگرانی شده است. قبل از این مشخص شده بود افرادی که سابقه مبتلا شدن به بیماری‌های قلبی و عروقی را دارند راحت تر به کرونا مبتلا می‌شوند و حالا مشخص شده این ویروس با حمله به سلول‌های عضلات قلب توانایی آنها برای فعالیت را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

تحقیقات انجام شده در این زمینه در دانشگاه برکلی گویای آن است که ۷۸ درصد از اعضای یک نمونه ۱۰۰ نفری بالای ۴۹ سال که کرونا گرفته و بهبود یافته بودند حتی ۷۱ روز بعد از بهبودی کماکان با مشکلات قلبی و عروقی ناشی از تخریب سلول‌ های عضلات قلب توسط ویروس کرونا روبرو بودند. در ۶۰ نفر از اعضای این نمونه مشکلات جدی بود. در نهایت ۳۳ نفر از اعضای نمونه مذکور به علت جدی بودن مشکلاتشان دوباره در بیمارستان بستری شدند تا برای درمان آنها اقدام شود.

بررسی دیگری که بر روی بافت‌های قلب و عروق ۳۹ بیمار کرونایی با متوسط سن ۸۵ سال انجام شد، گویای این بود که ویروس کرونا در بافت‌های قلب بیشتر از ۶۰ درصد از این افراد وجود داشته و ۱۶ نفر از این افراد به کام مرگ کشیده شدند.

به همین دلایل است که باید از مبتلاشدن به این ویروس تاحد امکان جلوگیری کرد زیرا بعد از ابتلا حتی در صورت بهبودی نیز اثرات مضر این ویروس در بدن به خراب کاری خواهد پرداخت.