آموزش کامل دانگرید از iOS 15 به iOS 14 ؛ شاید بهتر است بازگردیم

دانگرید از iOS 15 به iOS 14 این روزها خواسته‌ی بسیاری از افرادی است که به نسخه‌ی نهایی سیستم عامل جدید اپل آپدیت کرده‌اند. اما این چگونه می‌توان این کار را انجام داد؟ با آیکلاریفاید همراه باشید.

دانگرید از iOS 15 به iOS 14

آموزش کامل دانگرید از iOS 15 به iOS 14

بسیاری از افرادی که به نسخه ی نهایی سیستم عامل iOS 15 دستگاه خود را آپدیت کرده‌اند ، تمایل دارند تا دوباره نسخه‌ی پایدار سیستم عامل قبلی را روی دستگاه خود داشته باشند تا دیگر باگ‌ها آن‌ها را آزار ندهد. توجه داشته باشید که اگر آیفون خود را به نسخه ای تحت عنوان بتا آپدیت کرده‌اید و همچنین روی اپل واچ شما نیز بتای watchOS 8 قرار گرفته است ، پس از دانگرید از iOS 15 به iOS 14 به صورت کامل نخواهید توانست از اپل واچ خود استفاده کنید.

نکات مهم

۱-فایل iPSW (تو این لینک دریافتش کنید) از آخرین نسخه ی سیستم عامل iOS 14 را دریافت کنید.

۲-اگر بکاپ iOS 14 دارید این بکاپ را برای آیفونتان ست و ری استور کنید.

۳-بکاپ iOS 15 در iOS 14 قابل اجرا نخواهد بود.

۴-قابلیت Find My iPhone را خاموش کنید.

 

ساده‌ترین راهکار برای دانگرید ، ریستور کردن گوشی است. در این حالت البته بکاپ ‌های iOS 15 شما پاک خواهند شد اما خوشبختانه می‌توان بکاپ‌های iOS 14 را روی گوشی خود دوباره بریزید و هیچ مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

اما در صورتی که نسخه ی بتا دارید : می‌توانید با رفتن به Settings > General > VPN & Device Management > iOS 15 Beta Profile > Remove Profile اقدام به پاک کردن iOS 15 کنید اما خب این کار شما را به iOS 14 بازنخواهد گرداند.

حال چگونه می‌توان به iOS 14 بازگشت؟ کافی است که مراحل زیر را طی کنید.

  • مطمئن شوید که از آخرین نسخه سیستم عامل macOS استفاده می‌کنید ( > About This Mac > Software Update) ، در کامپیوتر ویندوزی نیز از آخرین نسخه ی آیتونز استفاده کنید.
  • آیفون یا آیپد خود را از طریق درگاه USB C به مک خود وصل کنید
  • از طریق یکی از روش‌های زیر وارد بخش Recovery Mode شوید
    • در آیپد پرو (دارای سنسور Face ID) : دکمه‌ی بالا بردن صدا را زده و رها کنید و این کار را با دکمه‌ی پایین نیز انجام دهید سپس دکمه‌ی بالایی را زده و نگه دارید تا شروع به ری‌استارت کردن کند و دست خود را از روی دکمه‌ی بالا برندارید که وارد ریکاوری مود شوید
    • در آیفون ۸ به بالا: دکمه‌ی بالا بردن صدا را زده و رها کنید و این کار را با دکمه‌ی پایین نیز انجام دهید. سپس دکمه‌ی پاور را نگه داشته تا وارد ریکاوری مود شوید
    • در آیفون ۷ و آیپاد تاچ نسل ۷: دکمه‌ی پاور را همراه با کم کردن صدا زده و نگه دارید هیچکدام را رها نکنید تا لوگو اپل را مشاهده کرده و به ریکاوری مود ورود پیدا کنید
    • در آیفون ۶s و تبلت‌های دارای دکمه‌ی هوم و سایر آیپاد‌ها: دکمه‌ی پاور را به همراه دکمه‌ی هوم زده و نگه دارید ، هیچکدام را رها نکنید تا لوگو اپل را مشاهده کرده و به ریکاوری مود ورود پیدا کنید
  • با استفاده از فایل iPSW آیفون را ری استور کنید : در مک( مهم نیست از Finder یا آی تیونز استفاده کنید) کلید Option را فشار داده و نگه دارید. در کامپیوتر ویندوزی، دکمه Shift را فشار داده و نگه دارید. حالا گزینه Restore iPhone را انتخاب کنید.زمانی که گزینه‌های Restore/Update روی مک شما به نمایش در می‌آیند فایل iPSW دریافت شده را Add کنید و گزینه Restore را انتخاب کنید. این کار تمامی اطلاعات گوشی شما را پاک کرده و آن را به آخرین نسخه‌ی پایدار iOS برمی‌گرداند.
  • زمانی که پیامی را مبنی بر ضروری بودن آپدیت کردن دستگاه مشاهده کردید ، گزینه install را بزنید

پس از این که نرم افزار شما به حالت عادی بازگشت ، به سادگی می‌توانید از طریق مک یا iCloud خود ، بکاپ‌های iOS 14 خود را به گوشی بازگردانید.

امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد.

 

بیشتر بخوانید:

آخرین محصولاتِ ما انتظارت رو میکشن