پس از مدت‌ها شایعه ، بالاخره پاوربانک مگ سیف عرضه شد و اکنون دیگر به صورت کامل می‌دانیم که با چه محصولی طرف هستیم. آیا پاور بانک مگ سیف ارزش خرید را دارد؟ با آیکلاریفاید همراه باشید.

پاوربانک مگ سیف

تمام چیزی که از پاوربانک مگ سیف می دانیم ؛ تجربه‌ی کار با جدیدترین محصول اپل

شرکت اپل پاوربانک مگ سیف را با قیمت ۹۹ دلاری در دسترس قرار داده است. این محصول از جنس پلاستیک سخت بوده و درون آن نیز لایه‌ای نازک برای جلوگیری از خط و خش افتادن بدنه‌ی پشتی آیفون تعبیه شده است.

از طرفی نیز لازم به ذکر است که در صورت استفاده از قاب‌های مگ سیف ، می‌توانید از پاوربانک مگ سیف روی قاب خود استفاده کنید و همچنان نیز گوشی شما شارژ خواهد شد. البته که آزمایش‌ها ثابت کرده این موضوع در مورد اکثر قاب‌های عادی نیز صادق است هرچند که در این حالت ، اتصال مغناطیسی چندان قوی نیست.

رنگ سفید این پاوربانک نسبت به ایرپاد‌ها متفاوت است و بیشتر مشابه اپل پنسل به نظر می‌رسد.

استفاده از پاوربانک مگ سیف به همان آسانی است که انتظارش را دارید ، آن را به پشت آیفون ۱۲ خود می‌‌چسبانید و کار تمام است! گوشی شما به صورت خودکار شارژ خواهد شد.

در سیستم عامل iOS 14.7 ، شما می‌توانید در گجت باتری ، شارژ باقی مانده در پاوربانک خود را مشاهده کنید. هرچند که این موضوع در بتای iOS 15 لحاظ نشده است اما قطعا در نسخه‌ی نهایی شاهد این ویژگی خواهیم بود. جدای از به نمایش در آمدن انیمیشن مغناطیس هنگام اتصال و همچنین به نمایش در آمدن در گجت باتری ، این پاوربانک فرق دیگری را با دیگر شارژر‌های بی‌سیم نخواهد کرد و استفاده از آن بسیار آشنا خواهد بود.

لازیم به ذکر است که این پاوربانک نمی‌تواند اپل واچ را شارژ کند. جالب این جاست که خود آیفون را نیز تنها می‌تواند با سرعت ۵ وات شارژ نماید در حالی که آیفون ۱۲ می‌تواند با شارژر بی‌سیم مگ سیف ، تا ۱۵ وات نیز شارژ شود.

 

اعداد عجیب اپل

از سال ۲۰۱۵ شرکت اپل به تولید قاب‌هایی دارای باتری پرداخته است که عملکرد مشابهی را با پاوربانک مگ سیف ارائه می‌دهند و از آن‌جایی که پاوربانک مگ سیف تنها ۱۴۶۰ میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد و قیمت آن نیز ۹۹ دلار است ، شاید فکر می‌کنید که باید به خرید قاب دارای باتری اپل فکر کنید ، اما صبر کنید.

متأسفانه ، در طول سال‌ها ، افراد زیادی فکر می‌کنند mAh یا میلی آمپر ساعت تنها مقیاس اندازه گیری باتری است ، اما در حالی که این گونه نیست و ولتاژی که باتری می‌تواند ارائه دهد نیز فاکتور بسیار مهمی است.

اندازه گیری دقیق تر قدرت باتری در وات ساعت (Wh) بیان می شود ، که کاملاً به میزان ولتاژ آن باتری بستگی دارد و این جایی است که پاوربانک MagSafe عملکردی بهتر از انتظار را دارد

تمام باتری‌های آیفون اپل در ۳.۸۱ ولت کار می کنند. این بدان معناست که حتی باتری بزرگ ۳،۶۸۷ میلی آمپری در آیفون ۱۲ پرو مکس تنها ۱۴ Wh است. آیفون ۱۲ پرو و ​​آیفون ۱۲ بسیار رایج که هر دو از باتری های ۲۸۱۵ میلی آمپری استفاده می کنند ، با ۱۰.۷ وات ساعت تأمین می شود ، در حالی که آیفون ۱۲ مینی کوچک فقط با ۸.۴۸ وات ساعت کار می کند.

اگر فقط میلی آمپر ساعت را مقایسه کنید ، به نظر می رسد پاوربانک MagSafe با ۱۴۶۰ میلی آمپر ساعت بسیار کم ظرفیت است ، اما جالب این است که این پاوربانک با سرعت ۷.۶۲ ولت کار می کند که یعنی دو برابر ولتاژ باتری های آیفون ۱۲.

این بدان معناست که ظرفیت این پاوربانک در واقع تقریباً معادل باتری ۲۹۲۰ میلی آمپری عمل می‌کند. به عبارت دیگر ، با فرض کارایی کامل ، پاوربانک MagSafe در واقع انرژی کافی را برای شارژ کامل آیفون ۱۲ استاندارد و بیش از اندازه کافی برای آیفون ۱۲ مینی دارد.

البته که در نظر داشته باشید ، شارژر‌های بی‌سیم به دلیل اتلاف انرژی نمی‌توانند از تمام ظرفیت خود استفاده کنند. به همین دلیل نتیجه‌ نهایی کمی کمتر از عدد گفته شده در دنیای واقعی خواهد بود.

 

فلسفه اپل برای پاوربانک جدید خود

با این وجود ، هنوز هم پرداخت ۱۰۰ دلار برای یک پاوربانک ۲۹۲۰ میلی‌آمپر ساعتی شاید همچنان جذاب نباشد اما پاوربانک مگ سیف دو ویژگی بسیار جذاب نیز دارد.

اولین مورد ، این است که پاوربانک مگ سیف به صورت کامل با سیستم عامل iOS یک پارچه است بنابراین زمانی که گوشی به پاوربانک متصل است ، همچنان گوشی به صورت بهینه از شارژ استفاده می‌کند درست مانند زمانی که گوشی به هیچ برقی متصل نیست. زمانی که گوشی به برق متصل است ، آیفون کارهایی را مانند دانلود آپدیت‌ها ، بکاپ گرفتن یا چنین مواردی را در پس زمینه انجام می‌دهد اما در صورت اتصال پاور بانک مگ سیف ، این اتفاق‌ها صورت نمی‌پذیرد تا از هدر رفتن باتری جلوگیری شود. بنابراین پاوربانک اپل امتیاز مهمی را در مقایسه با سایر پاوربانک‌های اینچنینی دریافت می‌کند چرا که آن‌ها این ویژگی را ندارند.

دومین ویژگی هم به فلسفه ساخت پاوربانک و حتی قاب هوشمند دارای باتری اپل باز می‌گردد. برخلاف سایر پاوربانک‌ها که بیشتر کاربران از آن‌ها به عنوان شارژر استفاده می‌کنند ، اپل باتری‌های خارجی خود را به عنوان باتری کمکی معرفی می‌کند. به این معنی که شما حتی زمانی که باتری گوشیتان نیازی اتصال به شارژر ندارد هم ، پاوربانک یا قاب خود را به آیفون متصل کنید و سپس آیفون در صورت نیاز ، از باتری خارجی استفاده کند. یعنی ظرفیت باتری پاوربانک به باتری آیفون افزوده خواهد شد. این موضوع از دو جهت حائز اهمیت است:

  • اولین مورد این است که این ویژگی باعث می‌شود تا چرخه‌ی باتری به صورت کلی کاهش یابد و شما به جای اینکه هر روز گوشی خود را شارژ کنید ، هر دو روز یا سه روز یکبار به شارژ باتری آیفون خود خواهید پرداخت. به این ترتیب ، عمر باتری آیفون افزایش خواهد یافت.
  • دومین مورد هم در بهینه سازی مصرف انرژی نهفته است. جایی که اگر باتری آیفون شما به صورت کامل خالی شود ، این موضوع انرژی زیادی را از گوشی شما مصرف خواهد کرد. اما پاوربانک اپل اینگونه است که برای شارژ کردن باتری ساخته نشده است و به عنوان باتری کمکی عمل می‌کند. به همین دلیل اتلاف انرژی در این پاوربانک بسیار کمتر از دیگر پاوربانک‌های با سیم و بدون سیم ، صورت می‌پذیرد.

 

در نهایت می‌توان گفت که پاوربانک مگ سیف ، محصول بسیار هوشمندانه‌ای است عمر باتری آیفون را تا حد قابل توجهی بالا می‌برد. بنابراین اگر آیفون ۱۲ در اختیار دارید می‌توانید این محصول را تهیه کرده و از آن لذت کافی را ببرید.

 

بیشتر بخوانید: