با معرفی آیپدهای جدید، خریدارانی که تمایلی به تهیه‌ی مدل‌های «پرو» ندارند و به صفحه‌نمایشی در حدود ۱۰ اینچ نیازمند هستند، با دو انتخاب روبه‌رو می‌شوند: آیپد جدید (یا در واقع همان آیپد ۸) و آیپد ایر ۴.

 

آیپد ایر ۴ یا آیپد ۸؛ کدام یک گزینه‌ی بهتری است؟

این دو تبلت شباهت ظاهری چندانی ندارند و سخت‌افزارشان هم تا حد زیادی متفاوت است؛ و در هر دو بخش، آیپد ایر برتری قابل توجهی دارد. بله؛ طبعاً این مدل ۲۷۰ دلار گران‌تر است. با این وجود، در این مطلب با آی‌کلاریفاید همراه باشید تا به شما بگوییم که چرا خرید آیپد ایر ۴ انتخاب عاقلانه‌تری خواهد بود!

 

نمایشگری به مراتب بهتر

آیپد ایر 4

نمایشگر بزرگ و کم حاشیه‌ی آیپد ایر ۴، حدود ۰.۷ اینچ بزرگتر از نمایشگر آیپد ۸ است؛ ولی این مسأله در عمل چندان به چشم نخواهد آمد. تفاوت اصلی، کیفیت نمایشگر این دو مدل است. آیپد ۸ از پنل رتینای سنتی اپل استفاده می‌کند؛ ولی آیپد ایر ۴ به پنل رتینای مایع و پشتیبانی از True Tone مجهز شده و سطح آن نیز با پوشش مات و ضد انعکاس پوشانده شده تا تصاویری به مراتب دقیق‌تر، طبیعی‌تر و باکیفیت‌تر را به نمایش در بیاورد. رزولوشن این نمایشگر نیز بیشتر است (۱۶۴۰×۲۳۶۰ در برابر ۱۶۲۰×۲۱۶۰).

بنابراین می‌توان با اطمینان خاطر گفت که آیپد ۸ در زمینه‌ی نمایشگر حرف خاصی برای گفتن نخواهد داشت.

 

کانکشن USB-C

آیپد ایر 4

آیپد ۸ به استفاده از درگاه لایتنینگ ادامه داده است؛ ولی آیپد ایر ۴ (پس از مدت‌ها صبر و انتظار) به USB-C مجهز شده که یک ارتقاء سخت‌افزاری قابل توجه به شمار می‌رود. این درگاه به جز ارائه‌ی تجربه‌ی بهتر در زمینه‌ی شارژ شدن دستگاه، به هماهنگی تبلت با انواع متنوعی از شارژرها نیز کمک می‌کند و سبب می‌شود که بتوانید بسیاری از دستگاه‌ها (مانند دوربین عکاسی و فلش درایوها) را به سادگی و به‌طور مستقیم به آیپد ایر ۴ متصل کنید.

درگاه USB-C به آیپد ایر ۴ کمک می‌کند تا در چند سال آینده هم سهل‌الاستفاده و کاربردی باشد.

 

تجهیزات جانبی حرفه‌ای‌تر

آیپد ایر 4

شاید در نگاه اول چندان مشخص نباشد؛ ولی آیپد ۸ و آیپد ایر ۴ در واقع تجهیزات جانبی بسیار متفاوتی دارند. آیپد ۸ از قلم نسل اول اپل پشتیبانی می‌کند؛ ولی با قلم نسل دوم هماهنگی ندارد. هم‌چنین، گرچه آیپد ۸ را می‌توان در کنار کیبورد اسمارت اپل به کار گرفت، ولی با هیچ‌کدام از کیبوردهای جدید و قاب‌های هوشمند اپل همگام‌سازی نمی‌شود.

از سوی دیگر، آیپد ایر ۴ از قلم نسل دوم پشتیبانی می‌کند (و البته با قلم نسل اول کار نخواهد کرد). هم‌چنین، کیبورد Folio می‌تواند در کنار این تبلت مورد استفاده قرار بگیرد و قابلیت‌های متنوعی هم‌چون استفاده از تاچ‌پد را در اختیار کاربران قرار دهد. در صورتی که قرار است از تبلت‌تان به عنوان جایگزینی برای لپ‌تاپ استفاده کنید، آیپد ایر ۴ انتخاب به مراتب بهتری خواهد بود.

 

چند تا مقاله‌ی جذاب دیگه در مورد آیپد…

 

حافظه‌ی داخلی بیشتر

آیپد ایر 4

آیپد ۸ می‌تواند ۱۲۸ گیگابایت اطلاعات را در حافظه‌ی داخلی‌اش ذخیره کند. آیپد ایر ۴ در این زمینه نیز با حافظه‌ی ۲۵۶ گیگابایتی سرآمد است. این مسأله برای آن‌دسته از کاربرانی که اطلاعات زیادی برای نگهداری ندارند چندان حائز اهمیت نخواهد بود؛ ولی اگر می‌خواهید از آیپد مانند یک کامپیوتر شخصی استفاده کنید یا فیلم‌های زیادی را برای تماشا بر روی آن نگه دارید، این مسأله در بلند مدت می‌تواند به معضلی جدی تبدیل شود.

 

دوربین قدرتمندتر

دوست دارید با آیپدتان عکس بگیرید یا مسائل ریاضی را اسکن کنید؟ آیپد ۸ به یک دوربین ۸ مگاپیکسلی مجهز شده‌است که چندان بد نیست و کارتان را در بسیاری از موارد راه خواهد انداخت؛ ولی برای کسانی که می‌خواهند عکس‌های بهتر و حرفه‌ای‌تری بگیرند، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی آیپد ایر ۴ انتخاب مناسب‌تری به‌شمار می‌رود.

 

قدرت پردازشی بالاتر

آیپد ایر 4

آیپد از پردازنده‌ی A12 Bionic استفاده می‌کند؛ ولی قلب تپنده‌ی آیپد ایر ۴، پردازنده‌ی جدید اپل است که آن را با نام A14 می‌شناسیم. تفاوت این دو پردازنده، از زمین تا آسمان است! A14 ساختاری شش هسته‌ای دارد که سبب بهبود ۴۰ درصدی در عملکرد پردازنده می‌شود و عملکرد گرافیکی را نیز تا ۳۰ درصد ارتقاء می‌بخشد. به جز این، Neural Engine این پردازنده نیز تا ۲ برابر سریع‌تر از A12 عمل می‌کند.

این تفاوت چشمگیر در قدرت پردازشی، آیپد ایر ۴ را به گزینه‌ی بسیار مناسبی برای انجام فعالیت‌های سنگین‌تر (مانند ادیت و تدوین ویدیو‌های ۴K) تبدیل می‌کند.

 

نظر شما چیست؟ کدام یک از این دو تبلت، انتخاب بهتری است؟ در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید!

 

منبع • iDrop‌news