بنچمارک پردازنده M1 در حالت x86 ؛ بنچمارک های پردازنده ی قدرتمند M1 اخیرا در حالت شبیه سازی شده ی x86 انتشار یافته است و قدرت فوق العاده ی این پردازنده بازهم چشمک می زند.

بنچمارک پردازنده M1 در حالت x86

بنچمارک پردازنده M1 در حالت x86 هم همچنان یک شاهکار است

نتایج بنچمارک Geekbench Rosetta 2 مک بوک ایر ۲۰۲۰ دارای پردازنده ی M1 با ۸ گیگابایت رم نشانگر آن است که این مک بوک ایر درتست های تک هسته‌ای و چند هسته‌ای به ترتیب موفق به کسب امتیاز ۱۳۱۳ و ۵۸۸۸ شده است. بخاطر اینکه بنچمارک مذکور تحت Rosetta 2 اجرا شده، روی عملکرد پردازنده اثرمنفی نیز گذاشته است.

ظاهرا  Rosetta 2 در اجرای کد x86 به ۷۸ تا ۷۹ درصد عملکرد کد بومی اپل سیلیکون دست پیدا می‌کند.

طبق این تاثیر منفی، امتیاز تک هسته‌ای Rosetta 2 همچنان بالاتر از سایر مک‌های اپل مجهز به تراشه‌های اینتل است که این مورد حتی دربارهی آی مک ۲۰۲۰ مجهز به پردازنده اینتل Core i9-10910 با فرکانس ۳.۶ گیگاهرتز نیز صدق می کند.

لازم به ذکر است در حالت عادی مک بوک ایر جدید توانسته است عملکردی خارق العاده را در بنچمارک های جدید تجربه کند.نتیجه ی تست هایتک هسته و چند هسته ی این مک بوک به ترتیب ۱۶۸۷ و ۷۴۳۳ هستند.باید گفت که قوی ترین مک بوک پرو ۱۶ اینچی در گذشته توانسته بودامتیاز های ۱۰۹۶ و ۶۸۷۰ را درنتایج تک هسته و چند هسته به دست آورد.این نتایج نشانگر آن است که عملکرد مک بوک ایر در بخش تک هستهتقریبا دوبرابرِ مک بوک پروی قویاست که در گذشته به عنوان قوی ترین مک بوک پرو ۱۶ اینچی از آن نام برده می شد.

اپل بیش از یک دهه است که به ساخت تراشه‌های اختصاصی خود برای آیفون‌ها و آیپد‌ها می‌پردازند. نتیجه آن شده است که این دستگاه‌ها دربرخی مواقع قدرتی بیش از لپ تاپ‌های ویندوزی را ارائه می دهند. به همین جهت دیر و زود داشت اما سوخت و سوزی در کار نبود که اپل بالاخرهسراغ ساخت پردازنده‌های اختصاصی خود در مک بوک‌ها می‌رود و این اتفاق بالاخره در رویداد One More Thing رخ داد.