بررسی بازی Mafia II: Definitive Edition | شماره دوم عنوان هیجان انگیز مافیا در سال ۲۰۱۰ برای پلی استیشن ۳ عرضه شد و نیازی به گفتنش نیست که در آن دوره این بازی بسیار جلوتر از زمان خودش بود. حالا و بعد از گذشت ده سال، هر آنچه که ما از دنیای مافیا ۲ می دانستیم به واسطه نسخه عجیب و غریب Definitive Edition از بین رفته است. این به اصطلاح نسخه ریمستر رسما ما را با یک عنوان نابود شده رو به رو می کند. از افت فریم های شدید گرفته تا آهسته شدن صحنه در هنگام تیراندازی و گلیچ های مختلف در صداگذاری و بخش صوتی بازی، اینجاست که نمی توان به عنوان Definitive Edition نخندید. مافیا ۲ جایی درون این بازی وجود دارد اما همین مشکلات باعث شده است تا با عنوانی رو به رو شویم که ده سال پیش مرده و دیگر اسکلتش باقی مانده است.

لازم به ذکره که شما میتونید این بازی  و بازی های دیگه پلی استیشن رو به صورت اکانت قانونی با کم ترین قیمت از دراگون شاپ خریداری کنید

بررسی بازی Mafia II: Definitive Edition
بررسی بازی Mafia II: Definitive Edition

 

بررسی بازی Mafia II: Definitive Edition

برای کسانی که نمی دانند، این نسخه ریمستر شده غیر از نسخه اصلی بازی دارای ۳ محتوای DLC است که شامل معاملات غیر قانونی مافیا و یک قطعه سینمایی اختصاصی از بازی می شود. ویتو اسکالتا پس از جنگ جهانی دوم به خانه برگشته و برای پرداخت بدهی های خانوادگی خودش را وارد جرایم سازمان یافته مافیایی می کند. آنچه که قرار است در این بازی تجربه کنید روایتی است که تا به امروز پابرجا بوده اما فراتر از این نخواهد رفت، در صورتی که با پرداخت همین مبلغ برای خرید نسخه HD کالکشن بازی های سایلنت هیل می توان لذت بیشتری از این بازی های ترسناک برد.

بررسی بازی Mafia II: Definitive Edition
بررسی بازی Mafia II: Definitive Edition

مشکلات مختلف و متعدد زیادی بعد از خرید بازی Mafia II: Definitive Edition بر سر راهتان سبز خواهند شد که حالا حالا ها باید با آنها سر و کله بزنید. سازندگان برای نسخه ریمستر بازی تنها فریم ریت ۳۰ را حتی برای نسخه Pro پلی استیشن ۴ در نظر گرفته اند که حتی همین مورد هم هیچوقت بیشتر از چند دقیقه پایدار نخواهد بود. لگ ها و افت فریم های زیادی در دنیای جهان باز بازی به سراغ شما خواهد آمد که تنها بخشی از مشکلات بازی هستند. فضا های محدود مانند ساخت و ساز های داخلی، آپارتمان ها و تونل ها به مراتب بدتر از آن است که نرخ فریم حتی بتواند ذره ای فکر شما را به خودش مشغول کند. اوضاع زمانی خراب تر می شود که بدانید هر وقت سری به این مکان ها بزنید همین آش و همین کاسه در انتظارتان خواهد بود.

اکثر ماموریت های بازی جدا از بحث رانندگی به گونه ای طراحی شده اند که در داخل خانه های مختلف باید کار های مختلفی را انجام دهید و همه چیز وقتی بدتر می شود که بخواهید در این خانه ها مبارزه هم بکنید. این وضعیت با وجود نسخه ریمستر بازی که ده سال پیش تولید شده است به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

جزئیات با کیفیت ۴K بازی که سازنده آنها را مدام تبلیغ می کند اصلا ارزش نگاه کردن ندارد! بله، درست است که مدل سازی کاراکتر های بازی حالا باعث شده است که ما شاهد نمونه های باکیفیت تر در بازی باشیم اما نباید فراموش کنید که بافت ضعیف و جزئیات پس زمینه قدیمی در کنار مشکلات نورپردازی باعث شده است حتی در حین درگیری های بزرگ و انفجار های وقت و بی وقت هم نتوان به این جزئیات چشم دوخت. بافت دیواره های بازی هم مشکلات همیشگی خودشان را دارند و اگر دیدید که عده ای از مردم ناگهان به درون زمین فرو میروند یا خود به خود جا به جا می شوند نباید تعجب کنید.

بررسی بازی Mafia II: Definitive Edition
بررسی بازی Mafia II: Definitive Edition

تازه بعد از پشت سر گذاشتن مشکلات اولیه، به باگ ها و گلیچ های بازی می رسیم. بنابر دلایلی عجیب و غریب، صدای مکالمات تنها از گوشی سمت چپ هدفون شنیده می شود. هوش مصنوعی در بسیاری از موارد اصلا مطلب را درست نمی فهمد و دشمنان عملا بی حرکت می شوند. اگر بر روی داشبورد پلی استیشن ۴ سوئیچ کنید، بازی دیگر کنترلر شما را شناسایی نخواهد کرد. اگر خیلی بد شانس باشید، همه چیز کرش کرده و بازی دیگر اجرا نمی شود.

خسته کننده ترین مشکلات بازی مربوط به جایی است که از ده سال پیش تا امروز هنوز هم تغییری در آن دیده نمی شود. کلیشه های داستانی بازی که همچنان باید هر کاری برای نجات خانواده خود انجام دهید بدون آنکه بهای این کار برای شما مهم باشد. در این بازی جهان باز نیروی پلیس یک جک مسخره بیشتر نیست، چرا که آنها عملا هیچ توانایی ای برای رو در رو شدن با شما را ندارند.

بررسی بازی Mafia II: Definitive Edition
بررسی بازی Mafia II: Definitive Edition

در مورد بخش مبارزات بازی باید گفت که با چیزی رو به رو هستیم که در سال ۲۰۲۰ اندکی قدیمی به نظر می رسد. مکانیزم کاور گرفتن در این بازی به شدت مسخره است و در همان حالت می توانید دمار از روزگار تک تک دشمنان بازی در آورید. از آنجایی که دوربین بازی به جای اینکه روی شانه شخصیت بازی باشد از پشتش او را دنبال می کند، مبارزات در فضای بسته نسبت به فضای باز سخت تر از قبل است. گروه های بزرگ دشمنان زمانی که به شما می رسند اصلا حضورشان را احساس نمی کنید و همین باعث می شود تا به سرعت جانتان را از دست داده و با توجه به ظرفیت کم جان بازیکن، درگیری در محیط های بزرگ به یک دردسر تمام عیار برای شما تبدیل خواهد شد.

استودیو D3T کارش را در ساخت بازی پر از باگ و گلیچ خوب انجام داده اما هنوز هم یک مورد از باگ های بازی وجود دارد که به شدت روی اعصاب است. هر زمان که بازی را اجرا می کنید، بازی از شما می خواهد تا وارد اکانت ۲K Game خودتان شوید و اگر این کار را انجام دهید همه چیز خوش و خرم ادامه خواهد یافت. در غیر این صورت، یک گزینه روی صفحه ظاهر خواهد شد که به شما یادآوری می کند تا پروفایل خودتان را با اکانت ۲K سینک کنید. با اینکه خیلی از کاربران موفق شده بودند از شر این علامت خلاص شوند، برای ما حتی در حین کات سین های بازی نیز این آیکون روی صفحه دیده می شد.

در نهایت به جایی می رسیم که همین آیکون باعث خواهد شد تا در حین مسابقات زمانی با ماشین، حتی نتوانید ببینید که در حال پیشرفت هستید یا پسرفت! چرا که آیکون یاد شده بر روی HUD بازی قرار گرفته و چیزی از این بخش قابل دیدن نیست.

 

نتیجه گیری

Mafia II: Definitive Edition می تواند یک حواس پرتی در ماه های تابستان باشد، اما در حال حاضر، هیچ جوره نباید برای آن هزینه کنید. با اینکه روایت داستانی آن می تواند ده سال دیگر هم دوام بیاورد اما، تا زمانی که مشکلات و گلیچ های بازی پا برجاست، عملا هیچکس دلش نمی خواهد این عنوان را بازی کند. به درستی می توان گفت که این بازی لقب بدترین ریمستر نسل هشتم را به دست خواهد آورد.

 

بیشتر بخوانید: