چند شب گذشته بود که از نینتندو سوییچ OLED رونمایی شد. این کنسول جذاب قرار است تا تغییرات جالبی را نسبت به نسل قبلی خود داشته باشد. با ۱۰ نکته‌ی جذاب در مورد این کنسول جدید همراه آیکلاریفاید باشید.

نینتندو سوییچ OLED

۱۰ نکته‌ای که باید درباره نینتندو سوییچ OLED بدانید

 

نمایشگر بزرگ‌تر

هرچند که ابعاد خود کنسول تقریبا بدون تغییر باقی مانده ، اما نمایشگر آن از ۶.۲ اینچ در نسل قبلی ، به ۷ اینچ رسیده است که به دلیل کم شدن حاشیه‌ها ظاهری مدرن‌تر را در کنار کیفیت بهتر و بزرگ شدن جزییات ، برای کاربران به ارمغان آورده است. البته در نظر داشته باشید که رزولوشن همان ۱۲۸۰*۷۲۰ خواهد بود.

 

تفاوت میان LCD و OLED

نمایشگر‌های OLED از دقت رنگ و روشنایی بسیار بهتری نسبت به نمایشگر‌های LCD بهره می‌برند. در نمایشگر‌های OLED هر پیکسل به طور مجزا روشن می‌شود و این موضوع باعث شده که سخت افزار کنترل بیشتری را روی محتوای به نمایش در آمده داشته باشد و به عنوان مثال هنگام به نمایش درآمدن رنگ مشکی ، پیکسل‌ها خاموش می‌شوند تا رنگ مشکی به صورت کامل به نمایش درآید. در نمایشگر‌های LCD اما یک پنل یکپارچه زیر نمایشگر را می‌پوشاند و در زیر آن ، نور پس زمینه کل آن پنل را به صورت یک جا روشن می‌سازد. این تکنولوژی به هیچ عنوان نمی‌تواند در کنترل رنگ‌ها با OLED رقابت کند.

 

پورت Lan در داک

یکی دیگر از مشکلات نینتندو سوییچ ، نبود پورت Lan برای اتصال اینترنت از طریق سیم به کنسول بود که این مشکل نیز در نسخه‌ی جدید برطرف شده است و اکنون داک کنسول ، از این درگاه پشتیبانی می‌کند. البته که کاربران نسخه‌ی قبلی نیز می‌توانند داک مدل جدید را به صورت جداگانه تهیه کنند که هنوز قیمتی برای آن اعلام نشده است.

 

قیمت نینتندو سوییچ OLED

مدل جدید ، افزایشی ۵۰ دلاری در قیمت داشته است و در آمریکا با قیمت ۳۴۹ دلار به فروش می‌رسد. در انگلیس نیز قیمت این کنسول ۳۰۹ پوند است که ۳۰ پوند از نسل قبلی گران‌تر است. ۵۰ دلار قیمت بیشتر برای دریافت داک جدید با قابلیت Lan و همچنین نمایشگر بسیار با کیفیت‌تر OLED ، به نظر عادلانه می‌آید.

 

نبود ارتقای سخت افزاری

این مورد شاید برای برخی از افراد ناامید کننده باشد اما سخت افزار نینتندو سوییچ OLED هیچ تفاوتی با نسل پیشین نمی‌کند و خبری از خروجی ۴K و فریم ریت بالاتر نیست و در واقع این مدل‌ هم از همان تراشه‌ی شخصی سازی شده NVIDIA Tegra استفاده می‌کند و از نظر میزان RAM نیز تفاوتی را با نسل پیشین شاهد نیستیم.

 

پایه بهتر

یکی دیگر از مشکلات نسل پیشین ، پایه‌ی کنسول بیکیفثیت آن بود که اکنون با پایه جدید و قابل تنظیمی جایگزین شده تا کاربران بهتر بتوانند کنسول خود را به آن تکیه دهند و دیگر خبری از یک زاویه خاص برای ایستادن کنسول نبوده و می‌توان زاویه را به صورت دستی تنظیم کرد.

 

افزایش حافظه ذخیره سازی

میزان حافظه‌ی ذخیره سازی داخلی کنسول ، دو برابر شده و اکنون به رقم ۶۴ گیگابایت رسیده است تا خیال کاربران از بابت حافظه کمی راحت تر شود. لازم به ذکر است که بازی‌های سوییچ حجم بسیار کمتری را نسبت به بازی‌های سایر کنسول‌ها دارند به طوری که بازی Mario Kart 8 Deluxe تنها ۷ گیگابایت است. البته که می‌توان همچنان از حافظه‌ی جانبی برای افزایش حافظه استفاده کرد.

 

صدای بهبود یافته

کیفیت صدا در نینتندو سوییچ OLED نیز بهبود‌های زیادی را به خود دیده است و اسپیکر‌های دستگاه بسیار قوی‌تر شده‌اند و البته که اطلاعات چندانی در این زمینه در دسترس نیست. گفته می‌شود که کیفیت صدا در صورت استفاده از هدفون یا تلویزیون ، بدون تغییر باقی مانده است.

 

عدم پشتیبانی از بلوتوث

نینتندو سوییچ در حال حاضر از بلوتوث برای اتصال هدفون پشتیبانی نمی‌کند و این موضوع ناراحتی زیادی را در پی داشته است. به همین دلیل است که از سال ۲۰۱۷ و عرضه‌ی کنسول اولیه ، بسیاری از شرکت‌های شخص ثالث به تولید آداپتور‌های بلوتوث برای اتصال هدفون به سوییچ ، پرداخته‌اند. نینتندو در مورد این موضوع گفته است که در حال حاضر نمی‌تواند اطلاعات بیشتری را در دسترس بگذارد و سوییچ تنها از بلوتوث برای اتصال جوی کان‌ها استفاده خواهد کرد.

 

تاریخ عرضه

نینتندو سوییچ OLED در تاریخ ۸ اکتبر ۲۰۲۱ (۱۷ مرداد) در رنگ‌های سفید و قرمز/آبی عرضه خواهد شد. در واقع بازی Metroid Dread نیز در همین تاریخ و همزمان با عرضه‌ی کنسول ، منتشر خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید: