به گزارش ۹to5 Mac طراحی ایرپادز ۳ به مدل گران‌قیمت‌تر یعنی ایرپادز پرو فعلی شباهت دارد. در این مقاله می‌خواهیم بررسی کنیم که چرا این طراحی ، حرکتی اشتباه از سوی شرکت اپل است. با آیکلاریفاید همراه باشید.

طراحی ایرپادز ۳

چرا طراحی ایرپادز ۳ که به ایرپادز پرو شباهت دارد، حرکتی اشتباه از سوی اپل است

در سال ۲۰۱۶ زمانی که ایرپادها از راه رسیدند، بلافاصله به یک موفقیت همه جانبه تبدیل شدند به طوری که آن‌ها را به سختی می‌شد روی قفسه‌ی فروشگاه‌ها یافت. قیمت ۱۵۹ دلاری، طراحی آشنا ، عمر باتری نسبتا خوب و اتصال بسیار آسان به دستگاه‌های اپلی ، از دلایل موفقیت این محصولات به شمار می‌رفت. در سال ۲۰۱۹ ، شرکت اپل مدلی جدید از این محصول را به نام ایرپادز پرو به بازار عرضه کرد که طراحی جدید داشت و ویژگی‌هایی مانند نویزکنسلینگ فعال و حالت Transparency را به کاربران ارائه می‌کرد.

این محصول نیز به شدت مورد استقبال قرار گرفت اما برخی از افراد ، طراحی داخل گوشی این هدفون را چندان نپسندیدند. همین موضوع دلیل مهمی است که چرا اپل نباید از این طراحی زمانی که نمی‌خواهد از نویزکنسلینگ استفاده کند، بهره ببرد.

شایعات پیرامون ایرپادز ۳

گفته شده که طراحی ایرپادز ۳ مشابه ایرپادز پرو خواهد بود و از طراحی درون گوشی به همراه کیس شارژ جدید بهره خواهد برد. قیمت این محصول احتمالا ۱۹۹ دلار باشد و اینبار تنها مدل دارای شارژ بی‌سیم به بازار عرضه شود. همان طور که اشاره شد ، خبری از نویز کنسلینگ و حالت Transparency در این محصول نخواهد بود.

 

چرا اپل نباید دست به طراحی کلاسیک ایرپادها بزند؟

هر مدلی از ایرباد‌های بی‌سیم ،‌لزوما به هر گوشی نمی‌خورد. به همین دلیل ، فعلا اپل دو طراحی متفاوت را برای ایرپاد‌ها در نظر گرفته است تا هر کس بنابر مدل گوشی خود ، محصول مورد علاقه‌اش را انتخاب کند اما اگر اپل بخواهد تا هر دو مدل نسل بعدی را با یک طراحی عرضه کند، شاید برخی از کاربران دیگر محصولی را مناسب گوشی خود پیدا نکنند. در یکی از نظرسنجی‌ها ، ۴۲ درصد افراد طراحی کلاسیک ایرپاد را به مدل‌های جدیدتر مانند پرو ، ترجیح می‌دادند.

در هر صورت ، اگر اپل بخواهد که طراحی ایرپاد‌ها را دستخوش تغییر دهد ، دو نکته را باید رعایت کند:

  • عمر باتری ، چرا که که بسیاری از رقبا با یک بار شارژ می‌توانند بین ۶ تا ۹ ساعت عمر باتری را تقدیم کاربران خود کنند.
  • کنترل‌های جدید به دلیل این که دیگر نمی‌توان از کنترل‌های لمسی برای کنترل موسیقی و فراخوانی سیری استفاده کرد.

در کنار این دو مورد ، کیفیت میکروفون نیز یکی دیگر از نکاتی است که اپل باید به آن توجه ویژه‌ای را داشته باشد چرا که بسیاری از افراد از ایرپاد‌ها برای مکالمات صوتی و تصویری استفاده می‌کنند. انتظار می‌رود در نسل آینده از تراشه جدید H2 شرکت اپل استفاده شود تا کیفیت اتصال نیز حتی بهتر از قبل شود.

طراحی ایرپادز پرو به گونه‌ای است که پس از استفاده طولانی مدت ، گوش‌ها آزار می‌بینند و به همین دلیل ، شاید خیلی از افراد همان گونه که اشاره شد ، طراحی کلاسیک را ترجیح دهند.

نظر شما در این مورد چیست ؟ طراحی داخل گوشی ایرپادز پرو را می‌پسندید یا طراحی کلاسیک ایرپاد‌های نسل اول و دوم؟

بیشتر بخوانید: