ماسک شرکت ریزر واقعا عرضه می شود ؛ مدیرعامل شرکت ریزر اعلام کرد که این شرکت می خواهد ماسک های صورت قابل استفاده دوباره و RGB خود که در اوایل سال ۲۰۲۱ معرفی شد را آغاز کند.

ماسک شرکت ریزر
این ماسک شرکت ریزر هستش

ماسک شرکت ریزر ؛ عجیب و غریب اما واقعی

شرکت ریزر اخیرا ادعا کرده بود که هوشمند‌ترین ماسک جهان را ساخته است : ماسک تنفسی N95 با قابلیت استفاده مجدد به نام Project Hazel است. این ماسک در واقع یک نمونه‌ی اولیه است که از پلاستیک بازیافتی ضد آب و ضد خش ساخته شد و با قسمت شفاف خود، امکان مشاهده‌ی لب‌ها جهت صحبت کردن با دیگران را فراهم می‌کند.

در حال حاضر ماسک شرکت ریزر، قیمتی ندارد اما این شرکت از آن، به عنوان یک ماسک N95 یاد می‌کند و با این حال، هنوز هیچ سازمان بهداشتی این موضوع را تایید نکرده است. طراحی این ماسک واقعا زیبا است و با دو دایره‌‌ای که اطراف قسمت دهان آن یافت می‌شود، چهره‌ای آینده نگرانه دارد. این دایره‌ها در واقع وظیفه‌ی فیلتر سازی هوا و تصفیه را به دوش می‌کشند و از ورود ذرات معلق از جمله ویروس کرونا به داخل ماسک، جلوگیری می‌کنند. این فیلتر‌ها قابل جداسازی و شارژ هستند و ریزر اعلام کرده است که عمر باتری آن‌ها ، هنوز در حال آزمایش است.

همچنین در این فیلتر‌ها، میکروفون و تقویت کننده صدا تعبیه شده‌اند تا صدای شما بتواند به خوبی برای دیگران پخش شود. بنابراین دیگر مشکل گرفتگی صدا توسط ماسک وجود نخواهد داشت. ریزر می‌گوید که دور تا دور این ماسک، به خوبی روی صورت چفت می‌شود و می‌توان در صورت لزوم، ارتفاع آن را تنظیم کرد. مانند تمامی محصولات ریزر، این ماسک نیز مجهز به لامپ‌های LED با رنگبندی RGB است و می‌تواند رنگ دلخواه شما را به خوب بگیرد. این که آیا شما به یک ماسک RGB نیاز دارید یا نه، به سلیقه‌ی شخصی برمی‌گردد.

این ماسک دارای فناوری تخلیه ی دی اکسید کربن و وارد کردن هوای تازه نیز هست که به واقع فوق العاده به نظر می رسد.

ریزر می گوید که این ماسک‌ها، با یک کیف شارژ بزرگ عرضه شوند که دارای اشعه ماورا بنفش برای استریل سازی است. البته این طرح همچنان در حال آزمایش است. هنوز مشخص نیست که آیا در نهایت این طرح مفهومی، به بازار عرضه شود یا اینکه ماسک شرکت ریزر، در حد آزمایش باقی بماند.

 

هنوز معلوم نیست که این ماسک دقیقا در چه زمانی به عرضه خواهد رسید اما مدیرعامل ریزر درباره ی دلیل ریزر برای این عرضه گفت و گویی انجام داد.به گفته ی ریزر حتی پس از تزریق واکسن به دلیل احتیاط زیاد ، ممکن است افرادی از جوامع هنوز به ماسک نیاز داشته باشند.از طرف دیگر تمام کشور ها طی یک تا دو سال آینده نمی توانند تمام جمعیت خود را واکسینه کنند و این ماسک برای چنین جمعیت هایی به واقع یک جنس ارزشمند به حساب خواهد آمد.