شخصی رومانیایی به نام Burzo Ciprian ماسک هوشمند خود را به نام Social را معرفی کرده است که با ظاهر زیبای خود، محافظتی هوشمند را برای شما به ارمغان می‌آورد. با آیکلاریفاید همراه باشید.

ماسک هوشمند

ماسک هوشمند Social زیبایی را همراه با محافظت به ارمغان می‌آورد

به گزارش سایت Dornob ماسک هوشمند The Social Mask، توسط Burzo Ciprian، یکی از برندگان چالش طراحی ماسک مدرن بخش پاندمی دانشگاه MIT است. در این چالش از دانشمندان، طراحان، مهندسان خواسته شد تا راه حلی مناسب را برای مبارزه با همه‌گیری ویروس کرونا، به ارمغان بیاورند.

دیوید کنگ، مدیر بخش بیوتکنولوژی دانشگاه MIT در این مورد می‌گوید که مشکلات جهانی، راه حل‌هایی جهانی را نیز می‌طلبند و او امیدوارد است که اختراعات شرکت کنندگان، راه حلی مناسب را برای جلوگیری بیشتر از همه گیری ویروس کرونا ارائه دهند.

حال آقای Criprian، که یک طراح صنعتی است، ماسکی شفاف را توسط تکنولوژی چاپ سه بعدی تولید کرده است که به بیوسنسور و هواکش مجهز است و می‌تواند اطلاعات را از طریق بلوتوث، روی گوشی هوشمند به نمایش بگذارد. او در این مورد می‌گوید که اتصال ماسک هوشمند به گوشی، یکی از کلید‌های آینده است و مردم باید از طریق گوشی‌های خود، میزان آلودگی یک منطقه را بتوانند مطالعه کنند که این موضوع از طریق بیوسنسور‌های موجود در این ماسک امکان پذیر است چرا که آن‌ها می‌توانند به خوبی هوای محیط را پردازش کنند و دیتای مورد نظر را روی گوشی‌ها نشان دهند.

ویژگی جالب دیگر این ماسک هوشمند آن است که یک دماسنج داخلی به همراه نمایشگر در آن تعبیه شده است تا دمای بدن کسی را که از ماسک استفاده می‌کند ، به سایر افراد نشان دهد تا در صورت داشتن تب، بتوان فاصله را از فرد بیمار، رعایت کرد.

اگر تعداد افرادی که از ماسک هوشمند استفاده می‌کنند، بالا برود، برنامه‌ی گوشی‌ها می‌تواند نقشه‌ای را تولید کند که براساس درجه‌ی حرارت بدن استفاده کنندگان، با استفاده از الگوریتمی به تشخیص محاسبه‌ی درصد عفونت احتمالی ویروس کرونا در یک محیط می‌پردازند.

برای تمیز کردن کارآمد دستگاه، قسمت جلویی، شامل سنسور، فیلتر و بلوتوث را می‌توان از ماسک جدا و آن را ضد عفونی کرد.

برای جلوگیری از لک زدگی این ماسک‌ها نیز، آن‌ها در طرح‌هایی خال‌خالی و آینده‌ نگرانه ساخته شده‌اند و برای کسانی که پوست حساسی دارند، امکان سفارش ماسک با متریالی دیگر مانند پلیپروپلین یا پلی‌کربنات وجود دارد. Ciprian قیمت احتمالی ماسک هوشمند خود را ، ۳۰ دلار می‌داند و می‌گوید که امیدوار است تا برنامه‌ی این ماسک نیز رایگان در دسترس قرار بگیرد.

چالش دانشگاه MIT دو برنده‌ی دیگر نیز داشت . اولین مورد ، با همکاری کاتلین سالمون و موسی زیدان ، طرحی برای لباس های ارزان قیمت درجه پزشکی است که از پلی استر PET ساخته شده و از زباله های پلاستیکی یکبار مصرف در محل های دفن زباله آفریقا تهیه شده است. مورد دوم ، ارائه شده توسط مونیکا برگر ، یک ماسک صورت شیک و دوستانه برای ورزش است که از پارچه ای پایدار ساخته شده و حسگرهای زیستی و یک فیلتر قابل جابجایی را در خود جای داده است.

دبیر این چالش، Beattie در مورد آن گفت:

حفظ ویژگی‌های یک ماسک ضمن افزایش راحتی پوشش و همچنین استفاده از جدیدترین متود‌های علمی، راهی درست برای جلوگیری از انتقال ویروس است. ما مشتاق هستیم تا ایده‌ی فینالیست‌ها را پرورش دهیم تا در آینده آن‌ها را صنعتی سازی کرده و به پاسخی در برابر همه‌گیری ویروس تبدیل کنیم.