با مونتاژ دستگاه هاى اپل در چین، اپل توانسته به نیروی کار گسترده نیازمند به کار و توان تولیدی عظیم این کشور با کمترین قیمت ممکن دست پیدا کند, که سود اور ترین حالت ممکن برای این کمپانی است.

 

طبق گفته وال استریت به زودی ممکن است این سیاست تجاری، این کمپانی بزرگ را در مقابل سازمان بازرسی تجاری در حال رشد روابط بین ایالات متحده و چین برای تعرفه و شرایط کاری جدید ترامپ با کشور چین قرار دهد.

 

مونتاژ دستگاه هاى اپل

 

محصولات اپل در سرتاسر دنیا با شعار طراحی شده در کالیفرنیا توسط اپل و مونتاژ شده در چین شناخته می شوند، که هزینه ی اسمبل و مونتاژ این دستگاه ها به دلیل جمعیت زیاد چین و حقوق کم کارگران، بسیار کم و به صرفه است ! اما با قوانین جدید تعرفه ی واراداتی کالاهای امریکایی در چین، ممکن است که قیمت محصولات اپلی به شدت در چین بالا رود و ممکن است این کشور دیگر تمایلی برای همکاری با اپل و ایالات متحده از خود نشان ندهد.

 

مونتاژ دستگاه هاى اپل

 

تاکنون برای ایفون ها و سایر محصولات اپلی از طرف امریکا تعرفه ی گمرکی جدیدی صورت نگرفته و حتی به عنوان یک هدف نیز شناحته و یاد نشده اند، اما قیمت گمرکی برای واردات محصولات و قطعات و مواد اولیه از امریکا به صورت سالانه و در سه دوره به مبلغ کل ۲۵۰ میلیون دلار است، که ممکن است با اعمال تعرفه های جدید امریکا ۵۰۰ میلیون دلار دیگر به این ترکیب پرداختی افزوده شود.

 

این به معنای کاهش تولید و قیمت بیشتر خرید ایفون در چین است که باعث سقوط یکی از بزرگترین بازار های هدف اپل می شود.

 

کارشناسان تجارت پیش بینی می کنند که این تعرفه ها بر روی تولید ایفون نیز تاثیر مستقیمی خواهد گذاشت.

 

از آنجایی که چین نمی تواند در رابطه با تعرفه های جدید گمرکی، تولیدات و فروش محصولات خود را به صورت قبل اداره کند و بدلیل این که ان روی ماجرا بحث اقتصادی این است که محصولات چینی ( تولیدات چینی ) با قیمت بالاتری باید عرضه می شوند و این عامل باعث ریزش خریداران و علاقه مندان محصولات این کشور است ( شهروندان ایالات متده نیز باید با قیمت بیشتری این محصولات را تهیه کنند و ترجیح میدهند با قیمت بالاتر همان محصول امریکایی را تهیه کنند و فکرش را بکنید که اپل هم بین این دو کشور و مسائل فروش تجارتی و سیاسی بین انها گیر افتاده است.

 

و اگر همکاری اپل با چین و کشور های تحت قرار داد این کمپانی لغو شود با توجه به خرج تولیدات امریکایی و هزینه های بالای حقوق کارگران هر ایفون در حدود حداقلی ۵ هزار دلاری به فروش خواهد رسید و این یک سیاست غلط برای امریکا و ضرر بسیار بزرگی برای این کمپانی محیوب خواهد بود.

 

چین از این تعرفه های جدید شکایت کرده است و با سعی در فشار گذاشتن شرکت های همکاری کننده با این کشور، به اقتصاد امریکا و تعرفه های جدید صورت گرفته فشار بیاورد.

 

علاوه بر مشکلات فراوان ایجاد شده بر سر راه اپل این اختلافات اقتصادی بین این دو کشور ممکن است برای اپل به وحشتناک ترین حالت ممکن خود تبدیل شود، زیرا چین قصد بستن ۴۰ خرده فروشی و اپل استور بزرگ اپل را در سرتاسر این کشور دارد، همچنین ممکن است یکی از سود اور ترین بخش های اپل استور در یکی از پر جمعیت ترین کشور های دنیا و یکی از بازارهای هدف مورد علاقه اپل از دسترس خارج شود.

 

مونتاژ دستگاه هاى اپل

 

در اوایل سال جاری، مدیر عامل اپل اقای تیم کوک طی بیانیه ای اعلام کرد که تعرفه های جدید، سیاست درست و عاقلانه ای برای رشد اقتصادی و به قول خودمان اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای داخلی نیست، و از ان زمان اپل در حال مشاوره دادن به دولت در مورد این موضوع است.

 

همانطور که وین گارفیلد، رئیس شورای صنعت و فناوری ایالات متحده که عضو مهمی از اپل هم نیز است توضیح می دهد:

 

اپل همواره در تلاش برای شرکت و مشاوره به دولت برای حاصل کردن اطمینان از پیامد های ناخواسته از همکاری بین چین و ایالات متحده بوده است.

 

امیدواریم که هر دو طرف به زودی به توافقی پایدار برسند و این مسئله را هر چه سریع تر حل کنند.

 

اما حتی اگر به توافق مورد نظر نیز دست پیدا نکنند، اپل همچنان تا پیدا کردن یک راه حل جایگزین می تواند چندین ماه با تعرفه و قیمت قبلی محصولات خود را وارد و عرضه کند.

شما تا چه مقدار حاضر به پرداخت برای یک ایفون هستید ؟ ۳۰۰۰ دلار به نظر شما چطور منصفانه است ؟

 

ایفون ۱۰۰۰ دلاری رو ۱۵ میلیون میخریم و کم کم اماده ی فروش ملک و زمین و ماشین هامون میشیم تا ایفون بعدی رو با اشتیاق تمام بخریم!

بد نیست که یه نگاهی هم به قیمت امروز ایفون ( کلیک کنید ) بیاندازید تا معنای واقعی شوکه شدن را متوجه شوید !