کنسول نسل نهمی مایکروسافت چند وقتی است که از راه رسیده و با استقبال خوبی نیز مواجه شده است. در این میان شاید تمامی کاربران از همه‌ی ویژگی‌های کنسول خود با خبر نباشند و به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تا به معرفی بهترین ترفندهای ایکس باکس سری ایکس بپردازیم. با آیکلاریفاید همراه باشید.

ترفندهای ایکس باکس سری ایکس

ترفندهای ایکس باکس سری ایکس و اس که باید در مورد آن‌ها بدانید

این مقاله ترجمه‌ای از سایت Wired است.

 

۱۵- اپلیکیشن Xbox را دریافت کنید

برنامه Xbox روی اندروید و iOS موجود است و به کمک آن می‌توانید به چت‌ها و دوستان خود دسترسی داشته باشید و در کنار آن، بازی‌های خود را بدون دسترسی به ایکس باکس خریداری کرده و حتی دستور دانلود آن در کنسول خود را صادر کنید.

 

۱۴- رابط کاربری خود را شخصی سازی کنید

مایکروسافت چند سالی است که علاقه‌ی زیادی به دادن آزادی عمل به کاربران خود دارد. حال بخش Guide Tab رابط کاربری کاملا قابل شخصی سازی است و به عنوان مثال اگر زیاد با دوستان خود چت می‌کنید، می‌توانید این بخش را در اولیت Guide Tab خود بیاورید و دسترسی به آن را برای خود ساده‌تر کنید.

 

۱۳- بازی‌های خود را از ایکس باکس وان منتقل کنید

اگر می‌خواهید که بازی‌های قدیمی خود را روی کنسول جدید خود تجربه کنید کافی است با زدن دکمه‌ی ایکس باکس روی کنترل خود و رفتن به My Games & Apps > Full Library > All Owned Games بازی‌های قبلی خود را دانلود کنید. همچنین می‌توانید به جای دانلود، به صورت مستقیم نیز آن‌ها را به کنسول جدید خود منتقل کنید برای اینکار باید  هر دو کنسولتان به یک شبکه متصل باشد و سپس به Settings > System > Backup and Transfer > Network Transfer  رفته و بازی‌هایی که می‌خواهید را انتخاب کنید.

 

۱۲- تنظیمات نمایش مورد نظر خود را انتخاب کنید

برای بهره بردن بهتر از کنسول خود، باید تنظیمات نمایشگر خود را به صورت دستی تنظیم کنید. به Settings > General > TV & Display Options رفته و تنظیماتی از قبیل HDR و رزولوشن را شخصی سازی کنید.

 

۱۱- شخصی سازی کنترلر

با رفتن به Settings > Devices & Connections> Accessories and Configure می‌توانید تنظیم کنید که هر دکمه‌ی کنترلر شما، چه عملکردی را از خود نشان دهد و تنظیماتی از قبیل میزان لرزش دسته را نیز شخصی سازی کنید. همچنین امکان تنظیمات مختلف برای پروفایل‌های گوناگون نیز وجود دارد.

 

۱۰- اتصال کنترلر به پروفایل

اگر می‌خواهید که با روشن کردن کنترلر خود، مستقیما به داخل پروفایل خاصی Sign in شوید و چند ثانیه وقت صرفه جویی کنید، می‌توانید این کار را از طریق Settings > Account > Sign-In, Security & Passkey> This Controller Signs انجام دهید.

 

۹- استفاده از کنترلرهای قدیمی

فراموش نکنید که می‌توانید از کنترلر ایکس باکس وان خود نیز روی کنسول خود استفاده کنید. اتصال دسته به کنسول کار ساده‌ای است و تنها کافی است تا دکمه‌ی کوچک کنار درگاه USB کنسول را فشار دهید تا دکمه‌ی ایکس باکس چشمک زن شود. سپس دکمه‌ی کوچک دسته را نیز نگه دارید تا نماد ایکس باکس روی آن نیز چشمک زن شود. کمی بعد هر دو چراغ چشمک‌زن ثابت می‌شوند و می‌توانید از دسته خود استفاده کنید.

 

۸- پخش دیسک‌های بلوری در ایکس باکس سری اکس

از کنسول ایکس باکس سری ایکس خود می‌توانید به عنوان یک دستگاه پخش بلوری نیز استفاده کنید. البته که باید برنامه مخصوص آن را از فروشگاه درون کنسول دانلود کنید. اگر تئاتر خانگی مناسبی نیز در اختیار دارید ، می‌توانید آن را به اکس باکس خود از طریق تنظیمات Settings > Devices & Connections > Blu-ray و روشن کردن Let My Reciver Decode Audio، متصل کنید.

 

۷- از به هدر رفتن انرژی جلوگیری کنید

با رفتن به Settings > General > Power Mode & Startup می‌توانید تنظیم کنید که اگر کنسول چند دقیقه بیکار بماند وارد حالت Power Mode شود. اینکار باعث می‌شود که برق کمتری در زمان بیکاری، کنسول مصرف کند.

 

۶- ثبت اسکرین شات و ضبط ویدیو

ضبط ویدیو از زمان ایکس باکس وان روی دستگاه وجود داشت اما آن کنسول تنها می‌توانست بازی‌ها را با کیفیت ۷۲۰P ضبط کند. روی کنسول وان ایکس این کیفیت به ۴K رسید اما نرخ فریم روی ۳۰ قفل شده بود. حال با عرضه‌ی Xbox Series X، این کنسول می‌تواند با خیال راحت بازی‌ها را با کیفیت ۴K و نرخ فریم ۶۰ ضبط کند که خبر خوبی برای تولید کنندگان محتوا محسوب می‌شود. برای تنظیم کردن کیفیت ضبط می‌توانید به Settings > Preferences > Capture & Share مراجعه کنید.

 

۵- تنظیم ساعت استراحت

بسیار ممکن است پیش آید که بدون توجه به زمان، غرق یک بازی شوید اما در کنسول‌های جدید مایکروسافت، گزینه‌ای وجود دارد که می‌توان ساعتی را برای استراحت تنظیم کرد و سلامتی خود را اینگونه، بهبود بخشید. کافی است به  Settings > Preferences > Break Reminder مراجعه و زمان خود را انتخاب کنید تا سیستم به صورت خودکار به شما هشداری را برای پیش از حد بازی کردن، بدهد.

 

۴- دریافت حافظه بیشتر

امکان اضافه کردن حافظه‌ی جانبی SSD در کنسول وجود دارد که مدل یک ترابایت آن، ۲۲۰ دلار برای شما آب می‌خورد. همچنین برای ذخیره اسکرین شات‌ها و ویدیو‌ها و همچنین بازی‌های بیشتر نیز می‌توان یک هارد USB3.1 را به کنسول متصل کرد.

 

۳- استفاده از دستیار صوتی

با رفتن به Settings > Devices & Connections > Digital Assistants  می‌توانید یکی از دستیار‌های صوتی Google Assistant یا Amazon Alexa را برای دستگاه خود تنظیم کنید و به آن دستورات مختلف از جمله پخش موسیقی و مواردی اینچنینی را بدهید.

 

۲- یافتن بازی‌های سازگار با کنسول‌های نسل نهمی

برخی از بازی‌های نسل پیشین، برای اجرا روی کنسول‌های نسل جدید، آپدیت‌هایی را دریافت کرده‌اند که به آن‌ها گرافیک و نرخ فریم بهتر را اضافه می‌کند. بازی‌هایی که از Smart Delivery پشتیبانی می‌کنند، به صورت خودکار روی دستگاه شما آپدیت می‌شوند و کنار آن‌ها یک نماد X/S ظاهر می‌شود. همچنین با رفتن به My Games & Apps > Games> Group by Console Type می‌توانید بازی‌ها را دسته بندی کنید تا آن‌هایی که بهینه شده‌اند، راحت‌تر پیدا شوند. در فروشگاه مایکروسافت نیز فیلتری برای یافتن اینگونه بازی‌ها وجود دارد.

 

۱- استفاده از Remote Play

شما می‌توانید بازی‌های نسل بعدی خود را روی گوشی و تبلت‌های اندرویدی و iOS تجربه کنید. برای اینکار کافی است به Settings > Devices & Connections مراجعه کرده گزینه Remote Features را فعال کنید. همچنین باید گزینه‌ی Instant-On را روی کنسول خود از طریق General > Power Mode & Startup فعال کرده باشید. پس از آن، روی گوشی خود به سراغ برنامه ایکس باکس بروید و از طریق My Library > Consoles> Connect به بازی کردن بازی مورد علاقه خود بپردازید.