شیوع کروناویروس | ما مردم اغلب توسط یک فرد شاخص مسحور می‌شویم؛ یک رهبر و یک قهرمان که برای بشریت دغدغه مند است.

این افراد شاخص در شرایط بحرانی به داد مردم می رسند. به عنوان مثال مدیر عامل سابق کمپانی اپل یعنی استیو جابز بهترین نمونه ای است که میتوان به او اشاره کرد. ایلان ماسک شخصیت دیگری است که برای آینده ی بشریت زحمات زیادی کشیده است.

شیوع کروناویروس

شیوع کروناویروس

 

اما در این دوران آشوب زده که کروناویروس به یک مشکل جهانی تبدیل شده است، شخص دیگری به عنوان راهنما برای ما ظهور کرده بود که ما نسبت به او بی اعتنا بودیم. هم بنیانگذار مایکروسافت یعنی آقای بیل گیتس که یکی از ثروتمندترین افراد روی زمین است، به تازگی از هیئت مدیره ی مایکروسافت کناره گیری کرده است تا بتواند بیشتر بر روی انجام کارهای بشردوستانه تمرکز کند و به مؤسسه ی بیل و ملیندا گیتس که با هدف رفع مشکلات اساس انسان ها توسعه یافته است رسیدگی کند.

 

۵ سال پیش، بیل گیتس شیوع کروناویروس را پیش بینی کرد اما هیچ کس توجه نکرد

 

آیا می‌دانستید که حدود ۵ سال پیش بیل گیتس شیوع یک بیماری خطرناک شبیه به کووید ۱۹ را پیش بینی کرده بود؟

در سال ۲۰۱۵ بیل گیتس در طی یک سخنرانی TED (که اکنون بیش از ۵ میلیون بازدید خورده است و همچنان رو به افزایش است) اعلام کرد که در این دوران مدرن، ما باید بیشتر از جنگ هسته ای، از شیوع یک ویروس بترسیم.

البته به هیچ وجه نباید تصور کنید که بیل گیتس اولین نفری بوده است که این اتفاق را پیش بینی کرده است چرا که پیش از او دانشمندان، همه گیر شناسان و سایر افرادی که در زمینه ی پزشکی فعال بوده اند که همواره خطرات شیوع ویروس های کشنده را به ما هشدار داده بودند. اما به جرأت میتوانیم بگوییم که بیل گیتس شاخص ترین فرد در عرصه ی تکنولوژی بود که این همه گیری را پیش بینی کرد اما هیچ کس به او توجه نکرد.

در صورت تمایل میتوانید ویدیو سخنرانی بیل گیتس را از این لینک تماشا کنید.

شیوع کروناویروس
شیوع کروناویروس

لازم به ذکر است که این تنها نمونه ای نیست که بیل گیتس درباره ی یک بحران جهانی اطلاع رسانی کرده است و شما می‌توانید با کمی جستجو نمونه های بیشتری را پیدا کنید. در صورت تمایل میتوانید ویدیو مصاحبه بیل گیتس با خبرگزاری VOX را از این لینک تماشا کنید.

در این شرایط است که ارزش اقدامات انجام شده توسط مؤسسه ی بیل و ملیندا گیتس مشخص می‌شود و امیدواریم که دولت ها از این پس به شکل جدی تری نسبت به بهبود سیستم پزشکی کشورها اقدام کنند.

 

بیشتر بخوانید:

 

 

منبع: Phone Arena