غذاهای خطرناک و به شدت لوکس دنیا ؛ غذاهایی در دنیا وجود دارد که شاید برای برخی از افراد چندش به حساب بیایند اما برای برخی دیگر طعم غذایی حقیقی با قیمتی صد البته لوکس را دارند.در این مطلب اما قصد دارم غذاهایی را به شما معرفی کنم که بسیار خطرناک اما در عین حال لوکس و با قیمت زیاد به حساب میآیند.

غذاهای خطرناک و به شدت لوکس دنیا چه چیز هایی هستند؟

غذاهای خطرناک و به شدت لوکس دنیا چه چیز هایی هستند؟

آبالون

آبالون به حلزون‌های دریایی خوراکی بزرگ می گویند که به دلیل گوشت طعمدار و صدف‌های رنگین کمانی زیبای خود بر سر زبان ها افتاده اند. این حلزون ها را می توان در آب های ساحلی سراسر دنیا یافت کرد، اما اکثر آنها از سواحل نیوزیلند، آفریقای جنوبی، استرالیا، غرب آمریکای شمالی و ژاپن جمع آوری شده و به خصوص در آشپزی جنوب شرق آسیا و آمریکای لاتین محبوب هستند. دلایلی از جمله بیماری، صید بیش ازحد و کاهش سهام باعث شده‌اند که قیمت آبالون به شکل عجیبی افزایش بیابد و آن را به یکی از خوراکی‌های بسیار پرطرفدار و گران مبدل کند.

مورد مهم این است فقط تنها غواصان می توانند آبالون را جمع آوری کنند، اما در آب های آفریقای جنوبی، نیوزیلند و آمریکای شمالی، غواصی برای آبالون به همراه دستگاه تنفسی زیر آب غیر قانونی است. هر سال صدها نفر بدون وسایل تنفسی، جان خود را برای این حلزون های گران قیمت به خطر می اندازند؛ روشی سخت و خطرناک که در آن فرد با حبس کردن نفس خود به شکار این حلزون ها می پردازد.

از کجا و چگونه تهیه اش کنیم؟!

شما قادر هستید آبالون را در سوشی‌های ژاپنی به صورت خام امتحان کرده یا اینکه آنها را به سس سویا آغشته کنید. اگر اهل ریسک هستید می‌توانیدتوتسروررا امتحان کنید که در واقع امعا و احشا تخمیر شده حلزون است. در چین، آنها را در حالی که کنار قارچ شیتاکی به آرامیپخته شده‌اند به سبک کانتونی به همراه سس سویا، زنجبیل و گشنیز میل می‌کنند. در کره، آبالون را در پودینگ برنج مخلوط می‌کنند که تبدیل به صبحانه‌ای بسیار خوشمزه خواهد شد.

صدف گردن غازی

سخت پوستانی با ظاهر عجیب که با نام percebes نیز شناخته می شوند و غذایی هستند که بیشتر در شمال اسپانیا یافت می شوند. جالب استبدانید که ماهیگیران از یک صید خوب قادرند که روزانه تا ۱۰۰۰ یورو را نیز کسب کنند.

این خوراکی را با گوشت خوش طعم و عطر نمکی و دریایی آن می‌شناسند. صدف گردن غازی خود را به سنگ‌ ها چسبانده و با استفاده ازشاخک‌ های خود، پلانکتون‌ ها را جذب می‌کنند و امکان پرورش آنها به صورت تجاری وجود ندارد.بیخود نیست که بهترین مکان برای پیدا کردنآنها در خط ساحلی یا مرگ Costa de la Muerte است. در این مکان بادهای متغیر و صخره‌ها زندگی هزاران ملوان را گرفته و صدها کشتی رابه کام مرگ کشانده اند.

برای صید صدف‌های گردن غازی اول باید از قایق به آب پریده، از تشکیلات سنگی تیزی بالا رفت که مدام در معرض موج های بزرگ قرار دارند. بهترین صدف‌ های گردن غازی در مناطقی با امواج بسیار بلند و قوی زندگی می‌کنند که این موضوع برداشت آنها را از روی صخره‌ها بسیارخطرناک می‌کند. این موج ها با جریان اقیانوسی ترکیب می شوند و به شدت برای جان ماهیگیر تهدید آمیز به شمار می روند.

از کجا و چگونه تهیه اش کنیم؟!

برای اینکه بتوانید از این صدف ها لذت ببرید بهتر است که آنها را به سادگی با لیمو بخارپز کرده و در مایونز سیردار زد و نوش جان کنید. درمنوهای گالیسیایی و در امتداد سواحل پرتغال می‌توانید این غذا را پیدا کنید. صدف گردن غازی همچنین در ایالت واشنگتن و بریتیش کلمبیاکانادا هم غذای محبوبی است.

سوپ لانه پرنده

سوپ لانه پرنده را در انیمه ها بسیار دیده اید ، اما این سوپ یکی از غذاهای خوشمزه در چین به شمار می‌رود جایی که یک لانه متوسط پرنده به قیمتی حدود ۲۰۰۰ دلار فروخته می شود. این لانهها به طور خاص توسط بزاق دهان پرستوها ساخته شده و در معرض هوا خشک می‌شوند ووقتی در آب قرار می‌گیرند، بافت ژلاتینی جالبی پیدا می‌ کنند. این لانه‌ها را از غارهایی در بورنئو و تایلند پیدا می کنند که شغلی بسیار سخت وخطرناک است و افراد به ناچار پابرهنه از ساختارهای سست بامبو در حالی بالا بروند که تنها تکیه گاه آنها دیوارهای غار است و در همین میان یک چراغ قوه نیز بین دندان‌ های خود نگه داشته‌اند.

هر ساله در زمان انجام این شکارِ خطرناک صدمات بسیار جدی برای این افراد رخ می‌دهد.بهرروی پرستوها لانه‌ های خود را در مکانهاییمی‌سازند که دسترسی به آنها سخت باشد، اما قیمت بالای این لانه‌ ها همچنان افراد را تشویق می‌کند که برای بدست آوردن آنها تلاش کنند. البته برداشت این لانه‌ها از نظر مباحث پایداری و مداخلات زیست محیطی موجب برانگیخته شدن نگرانی‌ هایی برای این پرنده‌ها شده است. غیر ازآنچه گفته شد خطر ابتلا به آنفولانزای مرغی از خوردن سوپ‌هایی که با لانه‌های وارداتی غیرقانونی تهیه می‌شوند بسیار زیاد است.

از کجا و چگونه تهیه اش کنیم؟!

در ابتدا باید اطمینان پیدا کنید که لانه‌ها از بورنئو ، ویتنام یا تایلند به دست شما می رسند یعنی جایی که قوانین محکم تری دارد. از جمله غذاهای کلاسیکی که با لانه  پرنده تهیه می‌شوند سوپ یا دسری شیرین به نام تونگ سوئی (کاستاردی شل که به عنوان دسر سرو می‌شود) هستند، اما شما می‌توانید آن را به همراه برنج یا به صورت ژله آماده نیز تست کنید.

خرچنگ کینگ آلاسکایی

برای شکار خرچنگ کینگ در آلاسکا باید مقداری عجله داشت زیرا فصل صید این خرچنگ بسیار کوتاه است و کاها حتی چند روز طول میکشد. در این زمان ، ماهیگیران در آب‌های منجمد کننده دریای برینگ می‌روند تا با استفاده از کوزه‌هایی که در آب می‌اندازند این خرچنگ‌ها راشکار کنند که گاهی تا عمق ۱۸۰ متری نیز فرو می‌روند.

چندان هم عجیب نیست که برنامه شبکه دیسکاوری سفر این ماهیگیران را که در شیفت‌های ۱۸۲۰ ساعته کار می‌کنند دنبال کرده و به آن عنوانمرگبارترین و خطرناک‌ترین صید را داده است. میانگین داده شده است که در طول این فصل هر هفته یک ماهیگیر جان خود را از دست می دهد ونرخ مرگ و میر این شغل ۷۵٪ بالاتر از شغل خلبانان و آتش نشانان است. ۸۰ درصد این مرگ و میرها به دلیل آب گرفتگی عرشه و غرق شدناست، اما ماشین‌های سنگینی که کوزه‌های خرچنگ را بلند می‌کنند نیز چندان در این زمینه بی تاثیر نیستند.

وقتی این خرچنگ ها شکار می شوند ، به شدت آسیب‌پذیر هستند و امکان یخ زدن و مرگ آنها در هوای سرد وجود دارد که به دنبال آن شروع بهضربه زدن به یکدیگر می‌کنند یا ممکن است حتی از حرکت‌ های قایق آسیب ببینند. اما تمام این خطر ها برای چه قیمتی؟باید گفت که ماهیگیران در هر فصل شکار می توانند ده ها هزار دلار از صیدشان کاسب شوند.

از کجا و چگونه تهیه اش کنیم؟!

این خرچنگ‌ها به سراسر دنیا و مخصوصا آمریکا صادر شده و اگورا در کنار استیک دیده می سوند.ولی بهترین راه برای طبخ آنها به صورتبخارپز یا جوشانده و سرخ کردن در کره است. در ژاپن نیز این خرچنگ‌ها طرفداران زیادی دارند و به شکل تمپورا یا گریل شده با سسی ترش وشیرین آماده می شوند.

مار دریایی

اگر تا بحال به آسیای شرقی سفر داشته اید مطمئنا بطری هایی را دیده اید که بدن یک مار را نشان می دهند و این بدن در مایعی عجیب نگهداری می شود. مارهای دریایی را برای مصرف غذایی و همچنین اهداف دارویی در خلیج تایلند شکار کرده و در سوپ یا به صورت سرخ شدهسرو می‌کنند که البته چیز بسیار لذیذی به شمار می رود.

یکی دیگر از موارد استفاده مارهای دریایی برای مصارف دارویی در چین و ویتنام است.شکار این مارهای دریایی بدین شکل است که شب‌ها درزمان شکارِ هشت پا، توجه این مارها را با نور جلب می‌ شود.جالب است بدانید که هر ساله برای شکار این مار ها حدود ۷۰۰ کشتی ماهیگیری نیاز می شود.

زهر مار دریایی قوی و کشنده است و مسئله ی عجیب این است که بسیاری از این ماهیگیران، دسته‌ بندی مارها از نظر سایز را با دستان برهنهانجام می‌دهند و به خطر گازهای خطرناک و کشنده چندان اهمیتی نمی دهند. پادزهر کمی در این منطقه موجود است، به همین دلیل ماهیگیرانپوست خود را با تیغ می‌برند و زهر را بیرون می‌کشند یا برای کاهش درد از درمان‌های خانگی مانند قرار دادن رب سیر روی زخم بهره می برند.

از کجا و چگونه تهیه اش کنیم؟!

برای طبخ این غذای دیوانه وار ، مار هارا در عصاره‌ای نمکی می‌ جوشانند تا با آن سوپ درست کنند و معمولا به صورت کامل با استخوان وسرو می‌شوند. این غذا را می‌توانید در ژاپن یا تایلند تست کنید.در ژاپن، مارهای دریایی را خشک می‌کنند. در شمال ویتنام پوره با خون ماردریایی یک غذای محبوب محسوب می شود.