کِیس هوشمند مگ سیف | ماژول مگ سیف در پشت گوشی‌های آیفون از یک سری قطعات مغناطیسی برخوردار است که موجب می‌شود لوازم جانبی سازگار به پشت آیفون متصل شوند. کِیس محافظ، کیف پول، و حتی شارژرهای وایرلس می‌توانند از طریق سیستم مگ سیف به پشت آیفون متصل شوند. شایان ذکر است که این سیستم پتانسیل زیادی دارد و کمپانی اپل قطعاً در آینده بر روی آن کار خواهد کرد. بر اساس پتنتی که این کمپانی کوپرتینویی در اداره ی ثبت پتنت و نشان تجاری ایالات متحده ثبت کرده است، اپل قصد دارد که یک کِیس هوشمند مگ سیف را تولید کند که باعث می‌شود آیفون سریعتر پردازش ها را انجام دهد و در عین حال دمای گوشی به دست کاربر آسیب نزند.

کِیس هوشمند مگ سیف
کِیس هوشمند مگ سیف

 

کِیس هوشمند مگ سیف

 

بر اساس پتنت جدید اپل، آیفون بدون اینکه از طریق حرارت به دست کاربر آسیب بزند قادر خواهد بود که سریعتر پردازش ها را انجام دهد

این پتنت با عنوان کِیس هوشمند برای دیوایس الکترونیک قابل حمل ثبت شده است و باعث می‌شود که آیفون تشخیص بدهد که توسط یک کِیس پوشیده شده است. سپس پردازنده با سرعت بیشتری کار می‌کند و در نتیجه آیفون بدون اینکه به دست کاربر آسیب برساند، پردازش ها را سریع‌تر انجام می‌دهد. در توضیحات این پتنت نوشته شده است:

پردازنده ی دیوایس الکترونیک قابل حمل یک سیگنال دریافت می‌کند مبنی بر اینکه دیوایس توسط یک کِیس پوشیده شده است. از این رو پردازنده می‌تواند که عملیات های پردازشی را با سرعت بالاتری انجام دهد. سرعت بالاتر پردازنده باعث می‌شود که گرمای بیشتری نسبت به قبل تولید شود.

 

اپل می‌گوید که قطعات مغناطیسی در کِیس مگ سیف باعث می‌شوند که آیفون بتواند حضور این کِیس را از طریق سنسورها تشخیص دهد. شایان ذکر است که این کِیس هوشمند اختلالی در عملکرد NFC ایجاد نخواهد کرد و کاربر همچنان قادر خواهد بود که از این قابلیت استفاده کند. همچنین در این پتنت به کِیس هایی با میدان مغناطیسی متفاوت اشاره شده است که به کاربران آیفون این امکان را می‌دهند که اجازه ی دستیابی به دماهای مشخصی را بدهند.

اپل با این سیستم میتواند بالاترین درجه‌ی حرارتی که موجب کاهش سرعت آیفون می‌شود را افزایش دهد. این کِیس با پوشاندن فریم آلومینیومی گوشی‌های آیفون قادر خواهد بود که از دست های کاربران در برابر حرارت تولید شده توسط آیفون محافظت کند. بنابراین کاربر می‌تواند بدون نگرانی بابت کاهش سرعت آیفون، عملیات‌های سنگین را در گوشی خود اجرا کند.

بیشتر بخوانید

 

در حال حاضر اصلا مشخص نیست که اپل چه زمانی از این سیستم استفاده خواهد کرد. اپل هر سال پتنت های متعددی را به ثبت می‌رساند، اما همه ی آنها لزوماً مورد استفاده قرار نمیگیرند.

لازم به ذکر است که کمپانی اپل در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نیز پتنت های مشابهی را به ثبت رسانده بود و در توضیحات آنها گفته بود:

یک سری از قطعات موجود در گوشی‌های آیفون دمای زیادی تولید می‌کنند. بخش زیادی از این حرارت توسط سیستم خنک‌کننده ی گوشی از بین می‌رود. جریان هوا در داخل گوشی می‌تواند مانع داغ شدن بیش از حد گوشی شود. اما در صورت داغ شدن آیفون، چیزهایی که با آن در تماس هستند نیز داغ می‌شوند. گاهی اوقات حرارت تولید شده در دیوایس به قدری زیاد می‌شود که به از کار افتادن برخی از قطعات داخلی گوشی منجر می‌شود و حتی ساختارهای فلزی داخل مدار را تغییر می‌دهد. حتی اگر این حرارت باعث ایجاد خرابی در گوشی نشود، میتواند باعث شود که لمس کردن آن برای کاربر به شدت سخت باشد. ما با تکنیک های جدید قصد داریم این حرارت را به طور کلی از بین ببریم و یا آن را کاهش دهیم.

 

منبع: Phone Arena